Ő volt a Vészhelyzet fekete hajú szépsége - Felismered 45 évesen Parminder Nagrát?
Parmindenr Nagra alakította Neela Rasgotra doktort a sorozatban.

vészhelyzet
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségtelen, hogy hazánkban és a tengerentúlon egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendenek az olyan sorozatok, melynek cselekménye egy kórház falain belül játszódik. A műfaj egyik úttörője az 1994-től sugárzott Vészhelyzet volt, amelynek sikerét mi sem bizonyíthatja jobban, hogy összesen 15 évadon keresztül követhettük nyomon.

Michael Crichton szériája rengeteg karaktert vonultatott fel, így bárki könnyedén találhatott magának olyat, akivel azonosulni tudott. Bár az első öt évad során George Clooney Ross doktora volt a nézők abszolút kedvence, azért a többi szereplőnek is kijutott a közönség szeretetéből. Például rengetegen zárták szívükbe Neela Rasgotra doktornő figuráját.

A Vészhelyzet sztárja ennyit változott 45 éves korára

Az indiai származású orvos a 10. évadban tűnt fel először a produkcióban, majd 129 epizódon keresztül erősítette a chicagói kórház sürgősségi osztályának dolgozóit. Az őt megszemélyesítő Parminder Nagra nevét is egyből megjegyezték a tévénézők, pedig az angol származású színésznő karrierje jóval azelőtt indult, hogy orvosi köpenyt húzott.

parminder-nagra-1
Fotó: Getty Images Hungary

A ’90-es évek elején kezdte bontogatni a szárnyait a televízióban, első szereplése a Turning World című tévédrámában volt. Több kisebb szerep után megkaparintotta a Csavard be, mint Beckham főszerepét, ezután pedig mindössze egy esztendőt kellett várnia, hogy csatlakozhasson a Vészhelyzet szereplőgárdájához.

A 45 éves színésznő ma sem pihen, a 2009-es finálé óta számos filmben és sorozatban szerepelt. Láthattad Sandra Bullock oldalán a Netflix nagysikerű Madarak a dobozban című horrorjában, valamint feltűnt a 13 okom volt című show-ban is. 

A magánéletét tekintve Nagra alaposan megfontolja, mit posztol ki a közösségi médiában. Korábbi házasságából egy kisfia született 2009-ben, akit a Kai névre keresztelt el. Noha nem posztol agyba-főbe a csemetéről, nagyritkán megoszt róla egy-egy felvételt.

A Vészhelyzet sztárjai akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Carol nővér, Carter doki vagy éppen Greene doki.

Ezt is szeretjük