Salma Hayek csillogó estélyiben keltett feltűnést Cannes-ban: férje le sem vette róla a kezét

Salma Hayek díjat vehetett át a Kering Women In Motion Awardson.

salma-hayek-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Július 6-a és 17-e között rendezik a cannes-i filmfesztivált, az elmúlt napokban már számos híresség tette tiszteletét az eseményen. Bár a filmesek az Arany Pálmáért küzdenek ilyenkor, ám más díjátadókat is szerveznek a fesztivál keretein belül.

Ide tartozik a Kering Women In Motion Awards, a gálán olyan neves színésznőket és fiatal tehetségeket jutalmaznak, akik a karrierjük és a világnézetük révén igyekeznek növelni a nők ismertségét a filmiparban. Az idei díjátadón Salma Hayek is részt vett.

Salma Hayek estélyije Cannes-ban

A '90-es évek gyönyörű szexszimbóluma egy földig érő, csillogó Gucci estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen, az eseményre férje, Francois-Henri Pinault is elkísérte.

GettyImages-1328223211
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Az 54 éves színésznő volt az egyik díjazott, nagyon örült, hogy ő volt az egyik nyertes, bár nem volt előre megfogalmazott beszéde, azonban a színpadon fűzött pár szót a közönség felé.

- Olyan generációból származom, ahol a nőknek még választaniuk kellett. Ha úgy döntöttél, hogy a szépségedet hangsúlyozod, akkor be kellett vállalnod, hogy soha senki nem fog komolyan venni - fogalmazta, utalva rá, hogy sajnos régen a nőket a külsejük alapján bélyegezték meg.

GettyImages-1328218663
Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary

- Azt gondolom, hogy egy olyan világba lépünk, ahol elkezdhetjük feszegetni a határokat a művészet területén. Az alkotás olyan új helyekre sodor bennünket, amikre nem is gondolnánk - tette hozzá.

Az Oscar-díjra jelölt sztár Hollywood legnépszerűbb színésznői közé tartozik, legújabb filmjét, a Sokkal több mint testőr második részét a mozikban is vetítik. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Morgan Freeman oldalán látható.

Nem ez az egyetlen alkotás, amit idén láthatunk tőle, benne szerepel az Örökkévalókban majd, a Marvel-filmben Angelina Jolie és Trónok harcából ismert Kit Harrington lesznek a partnerei. A House of Gucciban Pina Auriemmát alakítja majd Lady Gaga és Adam Driver mellett.

Sophie Marceau Cannes-ban

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál második napján lépett a vörös szőnyegre. Nézd, milyen fantasztikusan festett!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük