Salma Hayek csillogó estélyiben keltett feltűnést Cannes-ban: férje le sem vette róla a kezét
Salma Hayek díjat vehetett át a Kering Women In Motion Awardson.

salma-hayek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 6-a és 17-e között rendezik a cannes-i filmfesztivált, az elmúlt napokban már számos híresség tette tiszteletét az eseményen. Bár a filmesek az Arany Pálmáért küzdenek ilyenkor, ám más díjátadókat is szerveznek a fesztivál keretein belül.

Ide tartozik a Kering Women In Motion Awards, a gálán olyan neves színésznőket és fiatal tehetségeket jutalmaznak, akik a karrierjük és a világnézetük révén igyekeznek növelni a nők ismertségét a filmiparban. Az idei díjátadón Salma Hayek is részt vett.

Salma Hayek estélyije Cannes-ban

A '90-es évek gyönyörű szexszimbóluma egy földig érő, csillogó Gucci estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen, az eseményre férje, Francois-Henri Pinault is elkísérte.

GettyImages-1328223211
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Az 54 éves színésznő volt az egyik díjazott, nagyon örült, hogy ő volt az egyik nyertes, bár nem volt előre megfogalmazott beszéde, azonban a színpadon fűzött pár szót a közönség felé.

- Olyan generációból származom, ahol a nőknek még választaniuk kellett. Ha úgy döntöttél, hogy a szépségedet hangsúlyozod, akkor be kellett vállalnod, hogy soha senki nem fog komolyan venni - fogalmazta, utalva rá, hogy sajnos régen a nőket a külsejük alapján bélyegezték meg.

GettyImages-1328218663
Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary

- Azt gondolom, hogy egy olyan világba lépünk, ahol elkezdhetjük feszegetni a határokat a művészet területén. Az alkotás olyan új helyekre sodor bennünket, amikre nem is gondolnánk - tette hozzá.

Az Oscar-díjra jelölt sztár Hollywood legnépszerűbb színésznői közé tartozik, legújabb filmjét, a Sokkal több mint testőr második részét a mozikban is vetítik. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Morgan Freeman oldalán látható.

Nem ez az egyetlen alkotás, amit idén láthatunk tőle, benne szerepel az Örökkévalókban majd, a Marvel-filmben Angelina Jolie és Trónok harcából ismert Kit Harrington lesznek a partnerei. A House of Gucciban Pina Auriemmát alakítja majd Lady Gaga és Adam Driver mellett.

Sophie Marceau Cannes-ban

Sophie Marceau a cannes-i filmfesztivál második napján lépett a vörös szőnyegre. Nézd, milyen fantasztikusan festett!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük