Friss fotón Mr. Bean 26 éves lánya: a bájos Lily Rowan Atkinson középső gyermeke
Lily Sastry a zeneiparban bontogatja szárnyait.

lily-sastry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rowan Atkinson a Fekete Viperával és a Mr. Beannel vált világsztárrá, az angol humorista ezekkel a sorozataival egy életre bezárta magát a rajongók szívébe. 

A színész 1990-ben vette feleségül Sunetra Sastryt, két gyermekük született: Ben 1993-ban, Lily 1995-ben látta meg a napvilágot. Sunetrával 24 évnyi házasság után, 2015 novemberében beadták a válási keresetet. A viszonyuk hamarabb megromlott, ugyanis Atkinson már 2014 elején elköltözött a családjától, később összeköltözött új, fiatalabb barátnőjével, Lousie Forddal. A nő egy gyermeket is szült a színésznek 2017-ben, a kislány az Isla nevet kapta.  

Rowan Atkinson lánya, Lily

Lily annyira megharagudott apjára a válásuk miatt, hogy eldobta apja vezetéknevét, helyette édesanyjáét használja, így az interneten is Lily Sastry néven lehet megtalálni a közösségi platformokon. Júniusban egy új projektjét mutatja majd meg a nagyvilágnak, ugyanis 12-én megjelenik a Désolé című kislemeze, amit Lilavati művésznév alatt ad ki.

17
Fotó: Instagram/Lily Sastry

Bár régen a hosszú hajra esküdött, 2019-ben stílust váltott, azóta is a rövid fazonra esküszik, ami szerintünk szuperül áll neki.

A lány külön sosem nyilatkozott édesapjáról, így nem tudni, hogy az elmúlt években már megenyhült-e a szíve, de az mindenképp árulkodó, hogy napjainkban sem az Atkinson vezetéknevet használja. Amikor megtörtént édesapja botránya, majd a szülei elváltak, nehezen viselte ezt az időszakot, még a közösségi médiából is eltűnt, és törölte a 43 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalát.

Azóta csinált egy új Insta-oldalt, ám egyelőre nincs annyi követője, mint régen. Bátyjának sincs közösségi oldala, így Benjamin húgához hasonlóan visszavonultan él.

Mindenki imádott Mr. Beanjének 2021-ben jelenik meg egy új sorozata Man vs. Bee címmel, érdekesség, hogy a színész pont azt az alkotását gyűlöli a legjobban, ami végül világsztárrá tette.

- Nem szeretem játszani ezt a karaktert, A felelősség súlya nem kellemes. Stresszesnek és kimerítőnek találom - nyilatkozta 2021-ben a Radio Timesnak.

Eminem lányának bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő lett a népszerű rapper lányából.

Ezt is szeretjük