Ámulunk David Bowie 20 éves lányán: Lexi egzotikus szépségével mindenkit megigéz
Friss fotókon mutatjuk David Bowie lányát.

david-bowie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Bowie volt a világ egyik legtehetségesebb zenésze, amikor 2016-ban végleg lehunyta szemeit, az egész világ gyászolta, főleg családjának volt igazi nagy csapás ez a veszteség. Özvegye, Iman a mai napig azt vallja, hogy Bowie volt az ő igaz szerelme, és nem hajlandó férjhez menni többé, közös lányuk, Alexandria Zahra Jones, becenevén Lexi is rajongott édesapjáért, az emlékére még egy tetoválást is csináltatott.

Fotókon David Bowie lánya

Lexi 2000 augusztusában látta meg a napvilágot, csupán egy hónapos volt, amikor szülei megmutatták kisbabaként a Hello! magazinban. Átlagos módon nevelte a sztárpár a közös gyermekét, nem akarták, hogy már egész fiatalon a középpontba kerüljön, pedig ahogy Lexi elkezdett kamaszodni, egyre többek érdeklődését keltette fel, ám Iman nem engedte, hogy gyermeke az ő nyomdokaiba lépjen.

- A lányom szerint túlságosan is védelmező vagyok, de én elmagyaráztam neki, hogy még bőven várhat a karrierépítéssel. Törekedjen rá, hogy minél hosszabb ideig a reflektorfényen kívül éljen, és élvezze ki ezt az időszakot. Rengeteg ügynökség és tervező felhívott, hogy szeretnék, ha a lányom modellt állna nekik, de pontosan tudom, miért akarják ezt. Csak amiatt, mert ő David Bowie lánya - magyarázta Iman 2018-ban aW magazinnak.

Lexi édesapjához hasonlóan igazi művészlélek, illusztrációkat készít, és gyönyörűen fest. Jelenleg New Yorkban él. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű David Bowie lánya.

Ezt is szeretjük