Emlékszel George Michael társára a Wham! együttesből? Az 57 éves zenészt tutira nem ismered fel

Ennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb férfi énekesei.

wham-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden évtizednek megvannak a maga legfelkapottabb zenészei, a '80-as években is rengeteg férfi sztár dobogtatta meg a női rajongók szívét. Nos, ezen hírességek zöme már bőven hatvan fölött vagy ahhoz közel jár.

Így megváltoztak a '80-as évek férfi sztárjai

Amikor a Wham! berobbant a köztudatba a '80-as évek elején, sokan odáig voltak a szőkésbarna fürtökkel hódító George Michaelért, mások a sötét hajú Andrew Ridgeley-vel szimpatizáltak inkább. Bár 1986-ban feloszlottak, utána is szoros viszonyban maradtak egymással, sőt, George Michael halála napjáig egykori zenésztársát vallotta legjobb barátjának.

Miután feloszlottak, Ridgeley kiadott egy szólóalbumot, de az nem ért el nagy sikereket, sőt a Formula-3-ban is szerencsét próbált pilótaként. Napjainkban visszavonultan él, sokat jótékonykodik, 2019-ben kiadott egy könyvet Wham! George & Me címmel, ami kettőjük barátságáról és életéről szól. A zenész sokat változott az elmúlt években, sokan talán fel sem ismernék már őt.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek népszerű férfi sztárjai.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük