Robin Williams unokája tündéri, szőke kislány: Zola tekintete olyan, mint a nagyapjáé
A 2014-ben elhunyt legendának már két unokája van, Zola a kisebbik.

robin-williams
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás Robin Williams 1951-ben látta meg a napvilágot, olyan nagyszerű filmeket köszönhetünk neki, mint a Jumanji, a Holt költök társasága, a Jó reggelt, Vietnam!, a Csodás álmok jönnek vagy a Good Will Hunting.

A színész-humoristának három házasságából három gyermeke született. A legidősebb, Zachary Pym Williams 1983-ban jött a világra, és mára már maga is kétgyermekes apuka. Édesapja második feleségétől van egy húga, Zelda Williams és egy öccse, Cody Williams. 

Robin Williams unokája, Zola

Zachary Pym Williams most 39 éves, fiatalabb korábban ő is kipróbálta magát színészként, ám végül a civil életet választotta. Ennek ellenére szívesen enged betekintést az életébe, Instagram-oldalán gyakran posztol feleségéről és két cuki gyerekéről. 

Édesapja korai, 2014-ben, 63 éves korában bekövetkezett halála óta a mentális betegségek gyógyításáért küzd, erre alapozta a vállalkozását is. Gyermekei anyját, Olivia June-t 2020-ban vette el. Kisfiuk, McLaurin 2019-ben született, húga, Zola June pedig 2021 júniusában. A kislány elképesztően cuki, és pont olyan a tekintete, mint néhai nagypapájának.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édes fotók készültek eddig Robin Williams unokájáról, Zoláról! 

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük