Robin Williams így vigasztalta a férjét gyászoló rajongóját: a színésznek aranyból volt a szíve
Robin Williams a reptéren ment oda a síró nőhöz azért, hogy megbizonyosodjon róla, minden rendben van vele.

robin-williams-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams idén július 21-én ünnepelte volna a 70. születésnapját, de sajnos ezt a kerek évfordulót nem érhette meg, 2014. augusztus 11-én érkezett a szomorú hír, ami arról szólt, hogy örökre lehunyta a szemeit. Az öngyilkosságba menekült, a tragédia előtt depresszióval kezelték, emellett Parkinson-kórral küzdött. Sajnos a droggal és az alkohollal is meggyűlt a baja, de a hivatalos boncolás szerint semmilyen tudatmódosítót nem találtak a szervezetében.

Az egész világ gyászolta akkor, de sokan a mai napig nagy szeretettel gondolnak vissza a nagy nevettetőre, aki emberek millióinak napját dobta fel a filmjeivel. Voltak olyan rajongók, akik élőben találkozhattak vele, és megtapasztalhatták, mennyire kedves és jólelkű ember volt ő valójában. Kate Lyon Osher egy tragikus eset után botlott a színészbe egy reptéren, a nő egy külön cikket szentelt az emlékezetes esetről, ami a Huffington Poston jelent meg.

Robin Williams így vigasztalta a férjét gyászoló rajongóját

Kate Lyon Osher 2001. szeptember 11-e után nem sokkal találkozott Robin Williamsszel, szörnyű időszakát élte akkor az asszony, ugyanis elveszítette férjét, Greget, aki öngyilkos lett. A párja a halála előtt azt kérte tőle, hogy szórja szét a hamvait bizonyos helyeken, így Kate-nek többször repülőre kellett ülnie, hogy teljesítse kedvese utolsó kívánságát. 

GettyImages-57476144
Fotó: Peter Kramer / Getty Images Hungary

- Elég sok időt töltöttem Los Angeles és Oakland között repülve, akkor még West Hollywoodban éltem, de fontolgattam, hogy San Franciscóba vagy Marinba költözöm, emellett minden hónapban legalább egyszer meglátogattam a legjobb barátom. Szeptember 11-e után azonban nem volt egyszerű egy tárolóedényt szerezni az elhunyt férjem hamvainak a Közlekedésbiztonsági Igazgatóság ellenőrző pontján. Egyik délután, az LAX repülőtéren kifogtam egy kötekedő ellenőrt. Többször megfenyegetett, hogy dobjam ki a férjem hamvait, ezután kiborultam, és hisztérikussá váltam, majd erre jött egy igazi rendőr, aki leellenőrizte a halotti anyakönyvi kivonatot, amit mindig magammal vittem. Végre sikerült átjutnom az ellenőrzésen, majd a reptér egyik bárjába jutottam, ahol sírva szorongattam a tartályt a kezemben - emlékezett vissza.

A cikk az ajánló után folytatódik

Direkt egy sarokasztalt foglalt el, és a fal felé nézve sírt, nehogy mások meglássák, milyen szörnyű lelkiállapotban van, azonban hirtelen azt érezte, valaki megérinti a vállát, Robin Williams volt az.

- Egy halk hang így szólt hozzám: "Kisasszony, csak meg akarok bizonyosodni arról, hogy minden rendben van-e. Észrevettem, hogy egyedül utazik, és szemtanúja voltam, mi történt, de szeretnék meggyőződni arról, hogy tényleg jól van-e" - idézte fel a színész szavait.

Az asszony rögtön felismerte a hangját, mégsem hitte el először, hogy egy ilyen nagy világsztár tényleg időt szakított rá.

GettyImages-93682701
Fotó: ABC Photo Archives / Getty Images Hungary

A nő elmesélte a teljes történetét, beleértve a férje tragédiáját is, erre kedvesen így reagált Williams:

- A függőség egy igazi kis rohadék. A mentális betegségek és a depresszió minden ilyen dög forrása. Nagyon sajnálom, hogy a férjének ennyi szenvedést el kellett viselnie. Nagyon sajnálom azt is, hogy ilyen fájdalmas időszakot él át. De úgy tűnik, van családja, barátai és szeretet az életében. Ez egy kicsit megdönti a skálát, nem igaz?

Miután megvigasztalta, elkísérte a nőt a kapuhoz, szerencsésen jött ki a helyzet, mert ugyanazzal a járattal utaztak. Miközben sétáltak, a színész még meg is nevettette a rajongóját, az ellenőrt figurázta ki játékos módon.

- Azt mondta, csodálatos nevetésem van, és megdicsérte, milyen gyönyörű a mosolyom. Amikor elváltak útjaink, megölelt. Híresen szőrös karjaival egy hatalmas, meleg medveölelést adott nekem, és ez fenntartott egem. Ez egy olyan momentum volt, amire sokat gondolok. Ez a pillanat mentett meg, és tartotta bennem a lelket. Támogatott életem egyik legnehezebb szakaszában. (...) Köszönöm, hogy ott voltál mellettem aznap. Te voltál az az angyal, akire szükségem volt akkor.

Sztárok legutolsó fotói

Összeállításunkban összegyűjtöttük Freddie Mercury és más hollywoodi legendák utolsó fotóit - nézd meg, milyenek voltak nem sokkal a haláluk előtt!

Ezt is szeretjük