Robin Williams fia szívszorító vallomást tett a legendás színészről: Zak 31 évesen veszítette el édesapját
Robin Williams fia Harry herceggel és Oprah-val beszélgetett.

robin-williams-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams, a világ egyik legnépszerűbb komikusa és színésze 2014 augusztusában hunyt el. Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas sztár sajnos súlyos depresszióval küzdött, végül a saját kezével vetett véget életének, 63 éves volt.

Az egész világot megrendítette halálának híre, milliók gyászolták akkoriban. Családtagjai számára volt a legnehezebb ez az időszak, felesége, Susan Schneider, lánya, Zelda, és fiai, Cody és Zachery - becenevén Zak - a mai napig hiányolják őt. Idősebbik fia 31 esztendős volt a tragédia idején, nem volt egyszerű számára az élet akkoriban, derült ki friss interjújából.

Robin Williams fiának szomorú vallomása

Harry herceg és Oprah Winfrey ötrészes dokumentumsorozatát, a The Me You Can't See múlt hét pénteken mutatták be, ehhez készítettek egy külön ráadásepizódot is, amelyet május 28-án mutattak be az Apple TV+ platformon. Ebben az epizódban Zak Williams emlékezett vissza arra a szomorú időszakra, amikor örökre elveszítette édesapját.

Zak és Robin Williams 2012-ben.
Zak és Robin Williams 2012-ben.
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- Nagyon nehéz volt elkülöníteni azt a gyászt, amit én éreztem, illetve amit a nagyközönség érzett. Tényleg nem kaptam lehetőséget arra, hogy a privát gyászom folyamatára összpontosítsak, csak másfél évvel azután sikerült, hogy apám elhunyt - mesélte szomorúan a sztár fia.

Harry herceg tökéletesen átérezte, mik voltak Zak belső küzdelmei, hiszen ezen ő is átesett, amikor 1997 augusztusában elhunyt Diana hercegnő, az előkelőség így fogalmazott ezzel kapcsolatban:

- Azt hiszem, nekünk kettőnknek sok közös tapasztalata van erről. Amikor látod azt a sok embert szomorkodni, valahogy a rajongók úgy érzik, hogy sokkal jobban ismerik az elhunyt szerettedet, mint te saját magad, csak azért, mert te képtelen vagy magányosan gyászolni - fogalmazta.

Zak elkeseredett, miután elveszítette apját, emiatt az alkoholba fojtotta bánatát, erről a People magazinnak mesélt.

Ez az aranyos fotó 1987-ben készült róluk.
Ez az aranyos fotó 1987-ben készült róluk.
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Nagyon boldogtalan voltam, összetörve éreztem magam, és mindenkitől eltávolodtam. Traumát szenvedtem el. Végül azt tapasztaltam, ha továbbra is így élek, akkor ennek nem lesz így értelme.

Csoportterápiákra járt, életmódot váltott, elkezdett egészségesen étkezni, sportolni és meditálni, majd különféle szervezetekkel vette fel a kapcsolatot, mert szeretett volna másoknak segíteni és reményt adni a saját történetével. 2020-ban létrehozta a saját vállalatát, ami a PYM nevet kapta, olyan hangulatjavító rágót gyártanak, ami csökkenti a stresszt és a szorongást. Azóta családot is alapított, párját, Oliviát 2020 októberében vette feleségül. Van egy kétéves kisfiuk, McLaurin Clement. A névválasztásnál Robin Williams előtt is tisztelegtek, ugyanis a színész középső neve után kapta a gyerkőcük a nevét.

Ő David Bowie lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett David Bowie lányából.

Ezt is szeretjük