Robin Williams lányából gyönyörű nő lett - Friss fotón a 29 éves Zelda
Robin Williams lánya apja nyomdokaiba lépett.

robin-williams-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams 2014 augusztusában hunyta le örökre a szemeit, ennek híre pedig az egész világot megrázta akkoriban. Családtagjai a mai napig óriási szeretettel nyilatkoznak a színészről, emellett igyekeznek a nevét továbbvinni. A legenda két fia, a 36 éves Zachary és a 27 éves Cody is kipróbálta magát a kamerák előtt, ám végül lánya, a 29 éves Zelda Williams vágott bele komolyabb módon a színészkedésbe.

Így néz ki most Zelda Williams

A legendás sztár lánya nagyon csinos nő lett, egy-egy vörös szőnyeges eseményen mindig sugárzik. Természetes szépségével mindenkit elbűvöl. Már gyerekként feltűnt édesapja oldalán több filmben, például az In Search of Dr. Seuss vagy az Így nőttem fel című filmekben. Az 1995-ös Áldatlan állapot című moziban két világsztár, Hugh Grant és Julianne Moore oldalán tűnt fel.

zelda williams steve granitz getty
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Felnőttként a Teen Wolf - Farkasbőrben, a Dead of Summer és a Gyilkos elmék sorozatokban játszott egy-egy epizódszerep erejéig. A szinkronizálás sem áll távol tőle, a Tini nindzsa teknőcök és a Korra legendája című rajzfilmekben is kölcsönözte a hangját egy-egy szereplőnek. Zelda Williams a rendezéssel és a forgatókönyvírással is próbálkozott, első egész estés filmje 2018 szeptemberében jelent meg Shrimp címmel.

Így néz ki Tom Cruise és Katie Holmes egy szem lánya

A kis Surie Cruise már belépett a kamaszkorba, nézd meg a róla készült friss felvételeket!

Ezt is szeretjük