Bruce Willis ritkán látott lánya igazi szépség - Mabel fotóját imádják a rajongók
Bruce Willis lánya, Mabel az édesanyja szépségét örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis öt gyönyörű lány büszke édesapja, Demi Moore-ral való házasságából született Rumer, Scout és Tallulah, ők már mind a hárman hosszú évek óta kirepültek a fészekből. A világsztárnak második felesége, Emma Heming két gyönyörű kislányt szült, Evelyn még csak négyéves, Mabel pedig nemrégiben ünnepelte a hetedik születésnapját.

Mabel napról napra szebb

Mivel Mabel idősebb, nemrégiben elkísérhette édesanyját egy vörös szőnyeges rendezvényre, a Room To Glow gálára, melyet New Yorkban rendeztek meg április első csütörtökjén. A kislányon látszott egy picit, hogy zavarban volt a fotósok előtt, szorosan hozzá is bújt az anyukájához, akire egyébként nagyon hasonlít.

Emma Heming Willis egyébként gyakran tölt fel friss felvételeket a lányairól Instagram-oldalára. Még április elején egy megható poszttal köszöntötte fel Mabelt hetedik születésnapja alkalmából.

"Ő az én fénysugaram, aki annyi szeretetet és tisztaságot hozott a világomba. Nagyon hálás vagyok, hogy én lehetek az ő anyukája, mert annyit tanulok tőle. Micsoda ajándék" - írta a közös anya-lánya fotójukhoz, mely hatalmas sikert aratott a sztárpár rajongói körében.

"Jajj, de édes ez a kislány", "tisztára te vagy, csak kicsiben", "imádom ezt a képet rólatok", "imádni valóak vagytok" - írták a rajongók a közös képükhöz. Természetesen aznap rengeteg születésnapi köszöntést is kapott a kislány.

Ilyen szép Bruce Willis otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű otthona van Bruce Willis-nek és családjának.

Ezt is szeretjük