Demi Moore lánya gyönyörű volt az esti díjátadón - Piros ruhában keltett feltűnést

Rumer Willis egyre jobban hasonlít híres anyukájára.

Rumer Willis SAG Awards 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demi Moore a kilencvenes évek egyik legnagyobb szexszimbóluma volt, így nem csoda, hogy mindenki rá akar hasonlítani - főként a lányai igyekeztek úgy kinézni, mint ő. A színésznőnek három gyereke született: Rumer, Scout és Tallulah, akik nemcsak az ő, hanem exférje, Bruce Willis vonásait is örökölték.

Legidősebb lánya így hasonlít rá

Rumer azonban megszállottan szerette volna elérni, hogy a tükörbe nézve egy édesanyjáéhoz hasonló arc mosolyogjon rá vissza, ezért többször kés alá feküdt. Főként az állából faragtak le, ugyanis azt egyértelműen a férfias arcú, akciósztár apukájától örökölte. A haját is feketére festette, hogy még jobban hasonlítson híres anyukájára, és az eredmény döbbenetes lett: tényleg mintha a fiatalkori Demi Moore-t látnánk.

A tegnap esti SAG Awards-on Rumer egy gyönyörű, tűzpiros, Ong-Oaj Pairam-estélyiben jelent meg, amivel komoly feltűnést keltett. Az új, Kleopátra-stílusú frizurája is telitalálat, nagyon dögösen áll neki ez a fazon.

A rajongóknak is nagyon tetszett a tegnapi szettje, a közösségi oldalakon rengetegen bókoltak neki miatta: "Csodálatos vagy, pont olyan szép, mint az anyukád! És ez a piros ruha! Imádom", "Egy pillanatra azt hittem, hogy a fiatal Demi Moore-t látom. Rumer, nagyon szép voltál az este", "Remekül áll ez a bubifrizura, pont olyan vagy vele, mint édesanyád" - írták a lelkes hozzászólók.

Közös fotón Bruce Willis 5 lánya - Ilyen gyönyörűek a sztár gyerekei

Az akciósztár igazi lányos apuka.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük