Közös fotón Bruce Willis 5 lánya - Ilyen gyönyörűek a sztár gyerekei
Az akciósztár igazi lányos apuka.

bruce-willis-lanyai-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis vérbeli lányos apa, az akciósztár ugyanis öt kislányt nemzett élete két szerelmének. Demi Moore-tól született a három nagylánya, a 30 éves Rumer, a 27 esztendős Scout, és Tallulah, aki februárban lesz 25. A második házasságából, Emma Heminggel is két lányt sikerült összehoznia: Mabel hat-, Evelyn pedig még csak négyéves.

Közös fotón az összes lánya

Habár Emma Heming gyakran megmutatja a világnak a kislányokat, hiszen Instagram-oldalán heti rendszerességgel posztol róluk, és Rumer, Scout és Tallulah is sűrűn összeállnak egy-egy tesószelfi erejéig, mind az öt Willis csemetéről még nem sűrűn láthattunk közös felvételt.

A fotót a legidősebb lány, Rumer osztotta meg a közösségi oldalain - egy nagyon bájos képaláírással:

- A négy legfontosabb személy számomra ezen a világon most és egészen az örökkévalóságig. Köszönöm, hogy minden napomat jobbá teszitek. Köszönöm a könnyeket, a nevetéseket, amik után megfájdul a hasunk, a belső poénjainkat, az összebújásokat, a netflixes sorozatmaratonokat, a titkos nyelvünket, a meglepi együtt alvásokat, köszönöm, hogy jobbá tettetek, hogy megosztottátok velem a ruhatáraitok féltett darabjait, és mindent, ami még a jövőben történni fog.

Ti vagytok a legjobb barátaim, egy életen át. Mellettetek érzem magam a legjobban, és izgatottan várom az elkövetkezendő évet veletek. Nem is kívánhattam volna varázslatosabb és különlegesebb személyiségeket, akikkel megoszthatom az életemet. Minden egyes porcikámmal imádlak titeket, és mindig ott leszek, hogy megóvjalak titeket, éjjel és nappal egyaránt, örökre. Szeretlek titeket: a nagytesótok.

A rajongók odavoltak Rumer megható üzenetéért, csak úgy záporoztak a kedves kommentek a posztja alatt: "Könnyeket csaltál a szemembe, Rumer. Megyek, felhívom én is a lüke tesómat, hogy elmondjam neki, mennyire szeretem", "Micsoda kötelék! Ezt csak a lánytesók érezhetik. Ők tényleg legjobb barátnők lesznek mindörökre", "Apukád büszke lenne rátok, csodálatos testvérek vagytok, jó rátok nézni" - írták a lányoknak.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

 

Ezt is szeretjük