Bruce Willis újra megnősült: 24 évvel fiatalabb párja gyönyörű menyasszony volt
A hétvégén ismét oltár elé állt Bruce Willis.

bruce-willis-emma-heming-uj-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén megújította esküvői fogadalmát Bruce Willis: tíz évvel azután, hogy oltár elé vezette Emma Heminget, úgy döntött, hogy a kapcsolati mérföldkövüket egy újabb menyegzővel ünneplik meg, ahol részt vett a család apraja-nagyja.

Az exfelesége is részt vett a lagzin

Az esküvőn nemcsak a pár két kislánya, Evelyn és Mabel, illetve az előző házasságából származó gyerekei, Rumer, Scout és Tallulah vettek részt, hanem még a volt felesége, Demi Moore is jelen volt, aki nagyon örül annak, hogy Bruce Willis ilyen boldog házasságban él, és megtalálta a nőt, aki kiegészíti. Habár valaha ők is kimondták a boldogító igent egymásnak, mára már csak jó barátok: többször is azt nyilatkozták, hogy olyanok, mintha testvérek lennének.

Az egykori pár legidősebb lánya, Rumer Willis posztolta az esküvőn készült fotót, amin látszik, hogy valóban mindenki részt vett a menyegzőn. "Papa és Pótmama 10 év után újra összeházasodtak! Olyan boldog vagyok, hogy ott lehettem, és velük ünnepelhettem a nagy napjukon. Mindkettőtöket nagyon szeretlek" - írta az Instagramra kitett fotója alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We said, we do, again, 10 years later 💞💍 #happyanniversarymylove

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés,

Csak pozitív kommentek érkeztek: "Tisztára, mint a Modern család! Jó látni, hogy ilyen szépen is el lehet válni, tisztelettel, barátokként, hiszen a másik féllel hosszú éveket töltöttél együtt, és ő a gyermekeid másik szülője. Tisztelet érte", "Gyönyörű a menyasszony, gyönyörű a férj, gyönyörűek a gyerekek és az exfeleség is. Jó látni titeket így együtt", "Intelligens, modern felfogás. Csak örömöt látok a fotón" - írták Rumer Willis lelkes követői a poszt alatt.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük