Ő Will Smith egyetlen lánya - A 18 éves Willow-ból gyönyörű nő lett

Willow Smith vonzó, fiatal nő lett.

will-smith
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will Smith és Jada Pinkett Smith több mint húsz éve házasok, kapcsolatukból két gyermek született, Jaden és Willow. Féltestvérük, Trey apjuk korábbi házasságából született. 

Willow Smith 2000 októberében látta meg a napvilágot. Szülei - akárcsak bátyját - elég hamar bedobták a mély vízbe. Már hétévesen debütált a Legenda vagyok című filmben.

Ő Will Smith egyetlen lánya, Willow

A posztapokaliptikus sci-fi horror főszerepét Will Smith játszotta, a lányát, Marley-t pedig Willow alakította a filmben. Egy évvel később a Kit Kittredge című filmben újra feltűnt. Alakításáért Young Artist Awardot kapott. 2010-ben pedig, alig tízévesen zenei karrierje is elindult a Whip My Hair című kislemezzel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

! Happy Birthday <Dad>❤LOVE YOU

∴ The Main Maenad ∴ (@willowsmith) által megosztott bejegyzés,

Az idén 19 éves színésznő szüleivel jó kapcsolatot ápol, de 2018-ban anyja Facebookon indított saját talk show-jában felrótta szüleinek, hogy túl korán került be a show-bizniszbe, illetve, hogy rosszul kezelték lányuk sikerét.

- Neked és apunak is inkább a zenei hozzáértésemért kellett volna megbecsülnötök, nem pedig a népszerűségemért. Ezért borotváltam le a hajam is 11 évesen - mondta a műsorban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

appease me with <Bacchic iconography>

∴ The Main Maenad ∴ (@willowsmith) által megosztott bejegyzés,

A fiatal színésznő egyéb művészeti ágakkal is kacérkodik. Instagram-oldalán számos grafikát - főleg önarcképeket - posztol. Színészként mostanában leginkább rövidfilmekben és televíziós sorozatokban tűnik fel, illetve vállal szinkronszerepeket. Legutóbb 2018-ban a Kalandra fel! című animációs filmben ő kölcsönözte a hangját Beth-nek.

Ezt is szeretjük