A színésznő bevallotta: férje még nős volt, mikor randevúzni kezdtek
Jada Pinkett Smith könnyes vallomást tett.

jada-pinkett-smith-vallomas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jada Pinkett Smith és Will Smith Hollywood egyik legösszetartóbb párja: 21 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, és azóta imádják egymást. A kapcsolatuk azonban nem indult zökkenőmentesen, a Legenda vagyok sztárja ugyanis még foglalt volt, amikor megismerte későbbi feleségét.

Nős férfiba szeretett bele

Jada Pinkett Smith a Facebook-oldalán indított egy saját műsort, ami a Red Table Talk nevet kapta. Az első adásban Jada a férje első feleségével, Sheree Zampino Fletcherrel ült le beszélgetni, és bocsánatot kért tőle, amiért még a válásuk előtt találkozni kezdett Will Smith-szel.

- Akkoriban még nem tudtam semmit a házasságról. A válásról meg még kevesebbet. Rémesen viselkedtem, nagyon érzéketlen voltam, akkoriban nem érdekelt semmi más, csak hogy együtt lehessek vele - mondta sírva Sheree-nek.

Will Smith exfelesége ma már nevetve idézi fel a vitáikat, holott akkoriban párszor igencsak eldurvult a kettejük közötti beszélgetés, Jada és Sheree többször üvöltöztek egymással telefonon is:

- Emlékszem, hogy neked estem! Közöltem, hogy nem tűröm, hogy egy ilyen szuka lakjon abban a házban, amit én választottam, és saját kezűleg rendeztem be. Erre hozzám vágtad, hogy "ez már az én házam" - mondta mosolyogva.

jada-pinkett-smith-vallomas-nagy

Ami végül kibékítette őket, az Will és Sheree közös fia, Trey volt, aki azonnal megkedvelte az apja új szerelmét, és végül Sheree is kénytelen volt belátni, hogy Jada valójában fantasztikus nő, és nem ő a felelős a házasságuk felbomlásáért:

- Emlékszem, mit mondott, miután először találkoztatok... mami, ismered Miss Jadát? Én nagyon kedvelem őt. Köszönöm, hogy sajátodként szeretted az én kicsikémet is. Be kell, hogy valljam, nálad jobb pótanyukát nem is kívánhattam volna neki - mondta Will Smith exneje.

Ezt is szeretjük