Lisa Marie Presley lánya dögös címlapfotón: Riley nem viselt melltartót a bőrszerelés alatt

Riley szexi képén igazi bombázóként néz vissza ránk.

lisa-marie-presley-riley-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley lánya, a 33 éves Riley Keough 15 évesen kezdte el a modellkarrierjét. Már ekkor olyan márkákat képviselhetett a kifutókon, mint például a Dolce & Gabbana vagy a Dior.

A barna szépségtől már megszokhattuk, hogy mindig elegánsan szexi. Most sem volt ez másképp, friss címlapfotójával mindenkit lehengerelt. 

Riley Keough szexi címlapon

Az Instagramján tette közzé azt a nem mindennapi fényképet, amelyen éppen a Modern Luxury magazin címlapján látható. Rövid állású, csinos bőrszoknyában és hozzá tökéletesen passzoló, dekoltált bőrmellényben pózolt a kamerának.

„A Modern Luxury borítója már elérhető az újságárusoknál!” - írta a posztjához, amely nagy sikert aratott a közösségi médiában.

A megjelenését csak még dögösebbé és sejtelmesebbé tette, hogy a felsője alatt láthatóan nem viselt melltartót. Hullámos haja csábosan omlott a vállára és a dekoltázsára, ezzel is még vonzóbbá téve a címlapot. 

A kommentelők imádták Riley fényképét, többen gratuláltak neki az új filmjéhez, és megjegyezték, hogy édesanyja biztosan nagyon büszke lenne most rá.

„Édesanyád nagyon büszke rád, ott fent, ebben biztos vagyok. Dögös és elegáns vagy ezen a címlapon, ahogy megszokhattuk”

„Te vagy számomra az igazi példakép, maradj mindig ilyen Riley! Gratulálok a filmedhez és a címlaphoz is!” - dicsérte egy rajongója. 

Nézd meg Lisa Marie Presley csodaszép ikerlányait!

Képes összeállításunkban megnézheted Lisa Marie Presley ikerlányait, Finley-t és Harpert.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük