Ők Lisa Marie Presley ikerlányai: a 14 éves Harper és Finley szép tinik lettek

Fotókon mutatjuk Lisa Marie Presley ikerlányait.

lisa-marie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley négy gyermek édesanyja volt: első házasságából egy lánya, Riley és egy fia, Benjamin született, Michael Lockwoodnak ikerlányokat szült, akik a Harper és Finley neveket kapták. A fia 27 éves korában hunyt el, 2020-ban öngyilkos lett, ezt a tragédiát Lisa Marie képtelen volt feldolgozni, csak a lányai tartották benne a lelket. Végül Elvis Presley egy szem lánya 2023 januárjában elhunyt.

Lisa Marie Presley ikerlányai

Harper és Finley Lockwood 2022-ben több nyilvános eseményen is megjelentek a családtagjaik oldalán, hiszen tavaly jelent meg az Elvis című film, ami óriási siker lett Austin Butler és Tom Hanks főszereplésével. Még a TCL Chinese Theatre előtt is cementbe nyomták kézlenyomataikat és aláírásaikat egy ceremónia keretében.

Amíg Lisa Marie élt, a lányok idejük 60 százalékát az anyjukkal, a maradékot az apjukkal töltötték, a Daily Mail megírta, Michael Lockwood arra készül, hogy a lányok végleg hozzá kerüljenek, ám a nővérük, Riley Keough nem hagyja annyiban, ő is bírósághoz fordul, hogy a testvérei gyámja legyen.

Képes összeállításunkban megnézheted Lisa Marie Presley ikerlányait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük