Az Elvis sztárja több kilót magára szedett: Austin Butler komoly áldozatokat hozott, hogy eljátssza a legendás sztárt

Austin Butler új interjújában árulta el, hogyan hízott meg Elvis Presley szerepére.

austin-butler-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Elvis című film főszereplője, Austin Butler is esélyes arra, hogy elnyerje a legjobb színésznek járó Oscar-díjat. Januárban a Golden Globe-díjat már megkapta.

A 31 éves színész emberek millióit nyűgözte le alakításával világszerte, a nézőknek is átjött, mennyi energiát belefektetett abba, hogy minél hitelesebben játssza el a rock and roll királyát. A Varietynek adott interjújában elmondta, milyen áldozatokat hozott.

Austin Butler Elvisként

Elvis Presley életének utolsó éveiben már jóval ducibb volt, mint karrierje elején, emiatt Butlernek is muszáj volt némi pluszt magára szednie. Végül Ryan Gosling trükkjét alkalmazta, aki a Komfortos mennyország miatt jégkrémmel tömte magát. Bár Goslingnak kár volt ezt az áldozatot meghoznia a szerepért, ugyanis a film készítői nem voltak elégedettek a hízásával, így végül lecserélték Mark Wahlbergre.

GettyImages-1466632802
Fotó: Chelsea Guglielmino / Getty Images Hungary

- Hallottam, hogy Ryan Gosling a Komfortos mennyország kedvéért Häagen-Dazs jégkrémet mikrózott fel, és úgy itta azt meg, én is ezt kezdtem csinálni. Majd mentem, és vettem két tucat fánkot, és mindet felfaltam. Tényleg elkezdtek gyarapodni a kilók. Ez egy hétig elég szórakoztató volt, de aztán egy idő után borzalmasan éreztem magam a bőrömben. A legelején még azt terveztük, hogy időrendben forgatjuk le az egész filmet, de ezt a tervet gyorsan elvetettük, miután beütött a Covid. Egyszerűen lehetetlen volt - emlékezett vissza.

A filmet Ausztráliában forgatták, de a világjárvány miatt le kellett állniuk. Baz Luhrmann rendező azt tanácsolta neki, térjen vissza Amerikába, mert egyelőre nem tudja, mikor lehet folytatni a forgatást. Butler ragaszkodott ahhoz, hogy az országban maradjon, így nem tért vissza a családjához.

Lényegében az Elvis miatt Ausztráliába költözött, egy bérelt apartmanban élt, még a szeretteit sem látta. Elváltoztatott hangon kezdett beszélni, hogy minél inkább úgy hangozzon, akár a Király, ennek következtében a hangszálai is sérültek. Annyira belemerült a Király karakterébe, hogy már azt sem tudta, ki is ő valójában. Sőt, miután 2021-ben befejezték a forgatást, másnap kórházba kellett szállítani, mert komoly fájdalmai voltak. Akkor vakbélgyulladást szimuláló vírust diagnosztizáltak nála, és egy hétig feküdnie kellett.

Lisa Marie Presley ikrei

Képes összeállításunkban megnézheted Lisa Marie Presley ikerlányait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük