Priscilla Presley ezért nem hajlandó beszélni unokájával: Lisa Marie és Elvis is most foroghatnak a sírjukban

Priscilla Presley és Riley Keough viszonya ilyen rossz még sosem volt.

Priscilla Presley és Riley Keough viszonya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley és legidősebb unokája, Riley Keough szóba sem állnak egymással, árulta el egy családhoz közeli forrás az Entertainment Tonightnak.

Lisa Marie hirtelen bekövetkezett halála teljesen felkavarta az állóvizet a családjukban.

Priscilla Presley és Riley Keough viszonya

Elvis és Priscilla egy szem lánya, Lisa Marie január 12-én hunyt el váratlanul, február 1-jén lett volna 55 esztendős. Már ebben a hónapban meg is tartották a temetését Graceland mellett, január végén pedig kiderült, hogy a Dallas színésznőjének ügyvédei beadványt nyújtottak be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságra lánya végrendelete miatt, ugyanis még 2016-ban Lisa Marie kizárta őt és volt menedzserét a vagyona kezelői közül, idősebb gyerekei, Riley és a 2020-ban elhunyt Benjamin léptek a helyükbe.

GettyImages-529033204
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Priscilla januárban azzal érvelt, hogy nem kapott értesítést a dokumentum módosításáról, ráadásul elírták a nevét, abban is kételkedik, hogy valóban a lánya írta alá a papírokat. Mióta ez kiderült, a 77 éves sztár nem hajlandó beszélni az unokájával. Maximálisan meg van győződve róla, hogy a régi dokumentumokat hamisították, és addig nem nyugszik, amíg nem neki ad igazat a bíróság.

- Feszültségekkel teli és szívszorító néhány hét volt ez mindkettőjük számára. Riley gyászolja édesanyját, és majd meghasad a szíve, hogy bizalmi vitába keveredett egy családtagjával. Priscilla ragaszkodik az igazához, és ezt be is bizonyítja a bíróságon. Riley és Priscilla jelenleg nem beszélnek egymással, csak az ügyvédeken keresztül kommunikálnak - fogalmazta a közeli barát.

Hozzátette, bár mindketten készülnek már lélekben a bírósági csatára, Riley szíve szerint inkább magánúton rendezné a vitát.

Lisa Marie idén januárban halt meg.
Lisa Marie idén januárban halt meg.
Fotó: Joe Scarnici / Getty Images Hungary

- Teljesen összetört, amiért ez közüggyé vált, és tudja, hogy az anyja soha nem akarná ezt. Riley jelenleg nagyon stresszes, de próbál pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és már várja, hogy kijöjjön az új sorozata. A kislánya és a férje derítik őt jó kedvre - tette hozzá.

A színésznő a Daisy Jones & The Six című miniszéria főszereplője lesz, a Prime Videón lesz majd elérhető március 3-tól.

Lisa Marie Presley ikrei

Képes összeállításunkban megnézheted Lisa Marie Presley ikerlányait.

Ők Lisa Marie Presley ikerlányai: a 14 éves Harper és Finley szép tinik lettek

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük