Rihanna 7 hónapos kisfia cuki hajas baba: eddig még sosem mutatta meg a picit
Rihanna először mutatta meg a fiát.

GettyImages-1174331336
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna idén vált édesanyává, kisfia május 13-án jött a világra, így nemrég lett hét hónapos. Partnerével, ASAP Rocky rapperrel neveli együtt a csöppséget.

A magánéletüket óvják a nyilvánosságtól, így még az sem derült ki, hogy keresztelték el a csöppséget. Az énekesnő a hétvégén úgy döntött, meglepi a rajongóit egy cuki babás videóval.

Rihanna fia

TikTokjára feltöltött egy rövid videót, amelyen a kisfiú látható. Éppen egy autóban ülve utaztak valahova. Az énekesnő a kocsi hátsó ülésén filmezte gyermekét, miközben viccesen ezt mondta neki: "El akarod venni anyu telefonját?" A Hollywood Unlocked honlapján további exkluzív képek találhatóak a gyerkőcről.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Még 2022 januárjában derült ki, hogy Rihanna első gyerekével várandós. A kicsi végül tavasszal született meg Los Angelesben.

Rihanna az elmúlt években elsősorban üzletasszonyként tevékenykedett, kozmetikai cége mellett fehérneműket is tervez, ám mióta édesanya, rájött, hogy gyerekeknek szánt termékeket is forgalmaznia kéne.

- Mindig azt gondoltam, hogy annyira klisé lenne, ha kisgyerekeknek is terveznék, miután megszülnék. Ez olyan egyértelmű lépésnek tűnik. De amikor elmentem vásárolni, akkor jöttem rá, hogy tényleg el kéne kezdenem olyan ruhákat gyártatni, amiket szeretném, ha a gyerekeim is viselnének, már vannak saját ötleteim is - fogalmazta.

Rihanna smink nélkül

Kíváncsi vagy, milyen Rihanna, ha nem visel festéket?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük