Rihanna 7 hónapos kisfia cuki hajas baba: eddig még sosem mutatta meg a picit

Rihanna először mutatta meg a fiát.

Rihanna fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rihanna idén vált édesanyává, kisfia május 13-án jött a világra, így nemrég lett hét hónapos. Partnerével, ASAP Rocky rapperrel neveli együtt a csöppséget.

A magánéletüket óvják a nyilvánosságtól, így még az sem derült ki, hogy keresztelték el a csöppséget. Az énekesnő a hétvégén úgy döntött, meglepi a rajongóit egy cuki babás videóval.

Rihanna fia

TikTokjára feltöltött egy rövid videót, amelyen a kisfiú látható. Éppen egy autóban ülve utaztak valahova. Az énekesnő a kocsi hátsó ülésén filmezte gyermekét, miközben viccesen ezt mondta neki: "El akarod venni anyu telefonját?" A Hollywood Unlocked honlapján további exkluzív képek találhatóak a gyerkőcről.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Még 2022 januárjában derült ki, hogy Rihanna első gyerekével várandós. A kicsi végül tavasszal született meg Los Angelesben.

Rihanna az elmúlt években elsősorban üzletasszonyként tevékenykedett, kozmetikai cége mellett fehérneműket is tervez, ám mióta édesanya, rájött, hogy gyerekeknek szánt termékeket is forgalmaznia kéne.

- Mindig azt gondoltam, hogy annyira klisé lenne, ha kisgyerekeknek is terveznék, miután megszülnék. Ez olyan egyértelmű lépésnek tűnik. De amikor elmentem vásárolni, akkor jöttem rá, hogy tényleg el kéne kezdenem olyan ruhákat gyártatni, amiket szeretném, ha a gyerekeim is viselnének, már vannak saját ötleteim is - fogalmazta.

Rihanna smink nélkül

Kíváncsi vagy, milyen Rihanna, ha nem visel festéket?

Rihanna smink nélkül mutatta meg magát: ekkora a különbség, ha nem visel festéket

Rihanna a Harper's Bazaar kedvéért mosta le arcáról a sminket.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük