Íme Michael Jackson 24 éves lánya smink nélkül: így fest Paris, ha nem veszik a profik kezelésbe
Paris Jackson megmutatta a követőinek természetes arcát, amellyel teljesen máshogyan fest, mint kifestett képein.

paris-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson lánya, a 24 éves Paris Jackson igazán extravagáns nő, amelyet Instagramra feltöltött fényképei is tükröznek. 

Ez a különc stílus nemcsak a ruhái terén mutatkozik meg, hanem a sminkjeiben is. Paris előszeretettel posztol dögös tartalmakat, amelyeken füstös szemekkel és szexi rúzzsal pózol. Most azt mutatta meg, hogy hogyan fest egy gramm festék nélkül.

Paris Jackson smink nélküli fotója

Instagram-oldalán már több mint négymillióan követik, ami nem is csoda, hiszen elképesztő képeket és tartalmakat tesz közzé. Az erősen kisminkelt fényképek mellett azonban sokszor mutatja meg természetes arcát is. 

Az első fényképen natúr arccal láthatjuk, valószínűleg közvetlenül ébredés után. A sztáron pizsama van, haja kócos és zilált, sminknek pedig se híre, se hamva. 

Második tartalma egy videó, amelyen éppen arcápolási rutinját végzi. A tükör előtt állva kenegeti az arcát, miközben vidáman ugrál a fürdőszobában. A követői teljesen odáig voltak ezért az őszinte posztért, nagyon örültek neki, hogy megláthatták Paris természetes énjét is.

„Haha, ez a videó nagyon te vagy! Így is csodálatosan festesz, nincs mit tenni.”

„Paris, te vagy a kedvencem. Büszke lehetsz magadra, és biztosan édesapád is az lenne rád. Nagyon jól áll, ha nincsen rajtad rengeteg smink. Haladj tovább ezen az úton!” 

Gisele Bündchen smink nélkül

Gisele Bündchen azok közé a világhírű modellek közé tartozik, akiktől mindig mindenkinek leesik az álla. Kifinomult stílusának és különleges szépségének köszönhetően hamar felfigyeltek rá a modellvilágban. A szőkeség májusban az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet édesapjával együtt, amelyen láthatóan nem visel sminket. A kommentelők is odáig voltak ezért a tartalomért, elárasztották a modell fotóját dicsérő szavakkal.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük