Rihanna smink nélkül mutatta meg magát: ekkora a különbség, ha nem visel festéket
Rihanna a Harper's Bazaar kedvéért mosta le arcáról a sminket.

rihanna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna a Harper's Bazaar szeptemberi számának címlaplánya, a lap felkérésére profi fotózáson vett részt, emellett még egy feladatra felkérték őt.

A magazin YouTube-csatornáján vezeti a Go To Bed With me című sorozatát, amelyben hírességek lefekvés előtti rutinjait mutatják be, természetesen az énekesnő sem hagyta ki ezt a felkérést, megmutatta, hogyan fest smink nélkül.

Rihanna smink nélkül

A 32 éves sztár sosem menne el sminkben aludni, hiszen az nem tesz jót az ember bőrének. A videóban lemosta az utolsó maradék festéket is az arcáról. Rajongói ámultak, mennyire szép és ápolt bőre van. Sokaknak az is szimpatikus volt, hogy nem viselt semmilyen póthajat vagy parókát, tényleg a természetes énjét mutatta meg.

rihanna-smink-nélkül
Fotó: Han Myung-Gu/Getty Images Hungary, YouTube/Harper's Bazaar

Lefekvés előtt mindig egy olyan termékkel mossa le a festéket, ami egyben ápolja is a bőrét, így az arctisztítás részt is kipipálhatja. Elmondta, akkor is alkalmazza ezt a lépést, ha egész nap egy gramm sminket sem ken fel magára. Ezután gyorsan megmossa az arcát, majd tonizálószérumot használ, ami frissítő hatással van a bőrére.

Utolsó lépésként olyan hidratálót használ, ami fényvédőt is tartalmaz. Hangsúlyozta, ma sminklemosó kendőt, illetve vattát sem használ a környezetszennyező hatásuk miatt. Minden terméket a tiszta kezével visz fel magára. Ugyanez a rutinja reggel is.

2017-ben alapította meg a kozmetikai termékeket gyártó Fenty Beauty cégét, emellett ebben a hónapban indult meg hódító útjára az arcápolási termékeket gyártó Fenty Skin is. Nem csoda, hogy ezek után már szakértőnek számít a sminkek és a bőrápolás terén.

További női sztárok smink nélküli fotója

Képes összeállításunkban láthatod festetlen arccal Lady Gagát, Charlize Theront és Drew Barryomore-t is.

Ezt is szeretjük