Jessica Alba lányai tiszta anyjuk: a 14 éves Honor és a 11 éves Haven szépségétől nem jutunk szóhoz
Jessica Alba lányai a megszólalásig hasonlítanak a színésznőre, ilyen szép Honor és Haven.

jessica-alba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Alba színésznőként a 2000-es évek elején indította be karrierjét, ekkor szerepelt a Sötét angyal című sorozatban és a Honey című táncos filmben. A színésznő tehetségének és egzotikus szépségének köszönhetően hamar felhívta magára a figyelmet, rengeteg rendező kapkodott érte, és filmajánlatokkal bombázták meg. 

A 2005-ös Fantasztikus négyes film forgatásán ismerte meg férjét, Cash Warrent. 2008-ban kimondták egymásnak a boldogító igent, majd még ebben az évben megszületett első gyermekük, Honor. Második lányuk, Haven 2011-ben látta meg a napvilágot, egyetlen fiuk, Hayes pedig 2017-ben.

Jessica Alba lányaival közös képen

A színésznő Instagram-oldala alapján elmondhatjuk, hogy nagyon fontos számára a családja. Minden szabadidejét igyekszik gyermekeinek szentelni, a közös fényképekért pedig mindig odáig vannak a rajongók is.

Novemberben megosztott fényképe is arról tanúskodik, hogy számára a három gyermeke a legnagyobb ajándék. Közös fotójukon boldogan ölelik egymást, a családi idill tökéletes, és a gyermekeken is látszik, hogy mennyire imádják édesanyjukat. A felvételek láttán sokaknak elállt a lélegzete, hiszen a 14 éves Honorból szemmel láthatóan csodaszép kamasz lett, aki egy az egyben úgy fest, mint az édesanyja. A 11 éves Haven is nagyon tündéri kiskamasz. 

Második megosztott fényképükön az egész családot láthatjuk, akikről csak úgy sugárzik, hogy mennyire boldogok így együtt. A filmcsillag a tartalom alá írta, hogy egy családi fesztiválon vettek részt, ahol jókat ettek, miközben együtt lehettek. 

A kommentelők odáig voltak ezért a közös tartalomért, és sokszor megjegyezték, hogy mennyire sokat nőttek a gyerekek.

"Gyönyörűek vagytok mindannyian! Rád hasonlítanak a csajszik."

"El sem hiszem, hogy mekkorát nőttek. Sugárzik rólatok a boldogság és az egymás iránti odafigyelés is" - írta a képhez egy kommentelő. 

A színésznő a Glamournak vallotta be, hogy két lányával együtt terápián vesz részt, mert a kamaszok éppen lázadó korszakukat élik, amely a kapcsolatukra is hatással van.

- Mindkettőjükkel elmentem a terápiára. A pubertás elején valahogy elkezdtek bezárkózni, és egyre többször mondták nekem, hogy nem akarnak beszélni sem velem. Én erre azt válaszoltam, hogy nem fogjuk ezt csinálni. Megkérdeztem tőlük, hogy hogyan lehetnék jobb szülő számukra. Hogyan szeretnék, hogy beszéljek velük? Ezeket a kérdéseket mind feltettem, és közöltem velük, hogy nem engedem, hogy kizárjanak engem a világukból.

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi karácsonyi fotózásán

Heidi Klum és lánya, Leni Klum 2021 elején együtt szerepeltek a Vogue magazin címlapján, amely nagy sikert hozott el a fiatal lány életében. A 18 éves szépség modellkarrierje egyre inkább felfelé ível, ennek köszönhetően több fotózáson is részt vesz édesanyjával együtt. A 49 éves szupermodell és gyermeke ismét egy közös munkát vállalt, az Intimissimi fehérneműmárkájának álltak modellt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük