Brooke Shields gyönyörű lányaival pózolt a címlapon: A kék lagúna 57 éves sztárjára így hasonlítanak a gyerekei

Brooke Shields a lányaival szerepelt a Hamptons magazinban.

Brooke Shields lányai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brooke Shields a Hamptons magazin felkérésére elvállalt egy címlapfotózást, ám a feladatot nem egyedül csinálta végig, lányai, a 19 éves Rowan és a 16 esztendős Grier is csatlakoztak hozzá.

A kék lagúna sztárja a végeredményt az Instagramon mutatta meg.

Brooke Shields lányai

Shields fehér ruhába öltözött, idősebbik lánya egy fekete estélyiben, a kisebbik pedig egy piros-fehér szettben pózolt a fotós, Gieves Anderson kedvéért. Mindnyájan a Ralph Lauren egy-egy kreációját húzták magukra, magassarkúikat Jimmy Choo tervezte. A címlapon szerepel még a család kutyája is, Pepper.

A lapnak exkluzív interjút adott, amelyben arról is beszélt, hogy a lányainak jó példát akar mutatni. Nemcsak arra tanítja őket, hogy sikerből áll az élet, hanem azt is tudatosítja bennük, hogy készüljenek fel a kudarcokra.

- Mindig azt mondom a lányaimnak: „Több elutasítást fogsz kapni, mint elfogadást. Valószínűleg többször rúgnak majd ki, mint ahányszor felvesznek, és az sokat számít, hogyan gyógyítod be a sebeidet és lépsz tovább.” Szerintem ők értik ezt. Látják, hogy különösen a mi iparágunkban, bennünket, színésznőket többször utasítanak el, mint ahányszor alkalmaznának. 

Brooke Shields egykori otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Brooke Shields nemrégiben eladott Los Angeles-i otthonát.

Fotókon A kék lagúna szépségének Los Angeles-i otthona: lenyűgözően alakították ki Brooke Shields kertjét

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük