Richard Gere ezért adott méregből egy gyomrost a kollégájának: a férfi ott is hagyta a forgatást

Richard Gere kissé elragadtatta magát a forgatás során, amelynek nem lett jó vége.

GettyImages-1457226981
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere-nek a karrierje során több kollégájával is meggyűlt a baja, egyszer még Sylvester Stallonéval is összeverekedett.

Az 1982-ben megjelent Garni-zóna forgatása alatt partnernőjével, Debra Wingerrel és színésztársával,  Louis Gossett-tel is nehezen jött ki. Utóbbit a forgatás során annyira erősen megütötte, hogy kollégája még ott is hagyta.

Richard Gere megütötte Louis Gossettet

Richard Gere Zack Mayót játszotta, aki a haditengerészet légiközlekedési tisztjelölt iskolájának gyakornoka. 

richard-gere-kep
Fotó: Profimedia

A ’80-as évekbeli alkotás az arrogáns, újonc Mayóra összpontosít, aki kemény leckéket tanul nap mint nap: részben a szigorú Emil Foley őrmesterrel való viharos kapcsolatából, valamint a vad románcából Paulával, akit Debra Winger színésznő formált meg. Az őrmester karakterét Louis Gossett kapta, akivel nem jött ki túl fényesen Richard Gere.

A széles körben dicsért drámafilm nagy sikert aratott, Gossett megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat. Azonban nem ment minden ennyire zökkenőmentesen a forgatás során, ugyanis a színész egyszer váratlanul elviharzott a forgatásról, amikor egy verekedéses jelenet túlságosan rossz véget ért.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Sokat dolgoztunk, és egész nap forgattunk. Aztán legszívesebben még pár órát karatéztam volna a filmben megjelenő részek miatt. Szóval hihetetlen formában voltam. Teljesen átszellemültem, és felvettem a haditengerész-szerepet - mesélte Richard Gere a Yahoo-nak adott 2017-es interjúban.

A két színész közötti ellentét odáig fajult, hogy Richard Gere olyan erősen gyomron ütötte kollégáját az egyik jelenetben, hogy Gossett azonnal elviharzott a helyszínről.

richard-gere-kepe
Fotó: Profimedia

- Szeretem Lou-t, de nem dolgozott olyan keményen, mint én annak érdekében hogy igazán megtanulja a karatét. Egyszer egy kicsit frusztrált voltam emiatt, és jól gyomron vágtam. Lou elment, miközben azt mondta: „Én befejeztem. Már itt sem vagyok!'"

A jó hír, hogy Gossett két nappal később visszatért, és sikerült megoldaniuk egymás között a nézeteltéréseiket, a végére ráadásul egészen közeli barátokká váltak.

Richard Gere és Julia Roberts

Richard Gere és kolléganője, Julia Roberts az 1990-ben megjelent Micsoda nő! forgatásán kerültek közel egymáshoz, amely egyáltalán nem esett nehezükre a jelenetek felvétele során.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük