Ő volt Julia Roberts barátnője a Micsoda nőben: a 61 éves színésznőt ma már tutira nem ismernéd fel

A Micsoda nő! sztárja, Laura San Giacomo így éli manapság az életét.

micsoda-nő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1990-ben megjelent Micsoda nő! című film hallatán a legtöbbeknek Richard Gere és Julia Roberts ugrik be egyből, ami nem csoda, hiszen csodás volt a kémia közöttük. Edward Lewis üzletember és Vivian Ward örömlány szerelmi története sokak lelkét megérintette, bár az említett két szereplő állt a középpontban, a mellékszereplők is okoztak kellemes pillanatokat. Vivian barátnője, Kit De Luca bőrébe Laura San Giacomo bújhatott.

A Micsoda nő! sztárja, Laura San Giacomo

A színésznő 1962 novemberében látta meg a napvilágot New Jersey-ben, már középiskolás korában elhatározta, hogy színész lesz belőle. Számos iskolai színdarabban szerepelt, a képernyőn legelőször az All My Children című sorozat 1987-es epizódjában tűnt fel.

Két évvel később benne volt a Szex, hazugság, videó című alkotásban, alakításáért 1990-ben BAFTA- és Golden Globe-díjakra jelölték, ám az aranyszobrokat nem vihette haza, azonban a Film Independent Spirit Awardson ő zsebelte be az elismerést, mint legjobb női mellékszereplő. Olyan filmekben szerepelt még karrierje során, mint Az ideális gyanúsított, az Egyszer fent..., a Tökéletlenek, a Tuti kis öngyilkos buli vagy az Édes fiam. Az NCIS sorozatban jelenleg ő alakítja dr. Grace Confalone karakterét. 2022 végén érkezett a Disney+-ra a Télapuk című minisorozat, amelyben ő játssza Befanát, a jó boszorkányt.

Életében kétszer házasodott, 1990-ben Cameron Dye színésszel kötötte össze az életét, de nyolc év után elváltak. Született egy fiuk, Mason, a gyermek sajnos agyi bénulással küzd. Azért, hogy segítsen gyermekén és sorstársain, jótékonysági munkába kezdett. Még egy iskolát is alapított a fogyatékkal élők számára. 2021-ben a Momentum Wheels for Humanity nemzetközi kerekesszékes jótékonysági szervezet igazgatótanácsának titkára lett.

Válása után újraházasodott, 2000 óta Matt Adler színész a férje.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt a színésznő.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük