Erre még Richard Gere sem tudott nemet mondani: Julia Roberts így vette rá, hogy vállalja el a Micsoda nő! szerepét

Julia Roberts vette rá Richard Gere-t, hogy elvállalja a szerepet.

Richard Gere és Julia Roberts
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Richard Gere és kolléganője, Julia Roberts az 1990-ben megjelent Micsoda nő! forgatásán kerültek közel egymáshoz, amely egyáltalán nem esett nehezükre.

A színészek nagyon megszerették egymást, a köztük lévő szikra pedig annyira érezhető volt, hogy a képernyőkön is valósághűnek hatott.

Richard Gere és Julia Roberts

A szereplők és a rendező, Garry Marshall még 2015-ben ültek össze, hogy elárasszák a rajongókat az 1990-es ikonikus film titkaival. A Daily Mail szúrta ki, hogy az 55 éves éves Julia Roberts egy szájra puszival köszöntötte a 73 éves Richard Gere-t a Today műsor adásában. 

richard-gere-julia-roberts12
Fotó: Getty Images Hungary/ NBC NewsWire

Talán a legmeglepőbb, amit elárultak, az volt, hogy a filmnek egy sötét mesének kellett volna lennie a kábítószerrel való visszaélésről és a prostitúcióról, azonban végül egy romantikus vígjátékot láthattunk viszont a képernyőkön.

A színészek közötti kémia tagadhatatlan, amelyet a producerek és a stáb tagjai is gyorsan észrevettek.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Az egyik producer nagyon megkedvelte Juliát, és azt mondta: „Őt kellene beletenned a filmbe, Garry.” Nem ismertem őt akkoriban még, és csak 21 éves volt, de úgy mosolygott, hogy az valami hihetetlen - emlékezett vissza a rendező, Garry Marshall.

richard-gere-julia-roberts13
Fotó: Profimedia

Miután Julia megkapta a szerepet, Richardot még mindig győzködni kellett, és elismerte, hogy párszor visszautasította Edward Lewis szerepét.

- Nos, nem volt értelme számomra akkor ennek. Egy semminek tűnt a szerep, a vicc pedig az, hogy az egész egy öltönyös férfi életéről szólt. Ennyi erővel egy kecskét is találhattak volna, akire ráadják az öltönyt - mondta nevetve a színész.

Julia volt az, aki rávette, hogy csatlakozzon a szereplőgárdához, miután bemutatták őket egymásnak.

richard-gere-julia-roberts14
Fotó: Profimedia

- Azonnal megszerettük egymást, miután összeismerkedtünk. Kacérok voltunk, szépek és kedvesek. Garry sokszor felhívott és párszor megkérdezte, hogy hogy megy köztünk ez az egész - mesélte a színésznő.

Amikor Richard telefonált, a színésznő átadott neki egy cetlit, amelyen ez állt: 

„Kérem, mondjon igent!” 

Ennek a bájos kérésnek egyszerűen nem tudott nemet mondani.

- Annyira édes volt, és én azt mondtam erre a telefonba: „Én most mondtam igent.”

Julia Roberts és Nick Nolte viszonya

Nick Nolte az Insidernek adott interjút idén novemberben, a beszélgetés során szóba került a Julia Robertscel való konfliktusa is, amely a ’90-es évek egyik nagy sztárbotrányának bizonyult. A két színész 1993-ban forgatta együtt A zűr bajjal jár című romantikus vígjátékot, amit a következő évben mutattak be a moziban.

Julia Roberts ki nem állhatta színészpartnerét: gusztustalannak nevezte a férfit

Julia Roberts és Nick Nolte nem bírták egymást közös filmjük forgatásán.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük