A színésznő ki nem állhatta, hogy Richard Gere a partnere: emiatt nem szeretett vele dolgozni
Richard Gere és Debra Winger olyanok voltak, mint a tűz és víz.

gere-és-debra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színészek számára nem mindig egyszerű szerelmespárt alakítani, főleg abban az esetben nehéz ez, ha a színfalak mögött nem jönnek ki túl jól egymással.

Debra Winger színésznő és Richard Gere számára sem volt könnyed az 1982-ben megjelent Garni-zóna forgatása. Bár a kamerák előtt hitelesnek tűntek, és tényleg elhitted, hogy a karaktereik epekednek egymásért, de a valóságban messze nem ilyen volt a viszonyuk.

Debra Winger ezért nem szeretett együtt dolgozni Richard Gere-rel

Oscar-díjas kollégájuk, Louis Gossett Jr. az An Actor and a Gentleman című memoárjában fogalmazta meg, hogy a Garni-zóna főszereplői egyáltalán nem jöttek ki jól, ha leálltak a kamerák, azonnal többméteres távolság alakult ki köztük.

Jelenetkép a Garni-zónából.
Jelenetkép a Garni-zónából.
Fotó: Snap / Northfoto

Debra Winger egyszer a sajtóban úgy írta le Gere-t, olyan férfi, akár egy téglafal, emiatt nem is szerette a vele való közös munkát, nem mellesleg a film rendezőjére, Taylor Hackfordra azt mondta, hogy egy állat. A színész elismerte, valóban volt köztük feszültség, írta meg a Nickiswift.com oldal.

Winger 2009-ben a Daily Mailnek adott interjút, amelyben elmondta, a mai napig ki nem állhatja a közös filmjüket. Bevallotta, a színészi képességei miatt önbizalom-hiányos volt, és ebből fakadóan bárki is volt ott a környezetében, rá vetítette ki a problémáját.

- Nem titok, hogy nem szerettem a Garni-zónát, és most sem szeretem, így legalább senki sem vádolhat következetlenséggel.

2011-ben Debra Winger adta át Gere-nek a Marc'Aurelio-díjat a római filmfesztiválon. Az elismerést a több évtizedes munkásságáért kapta.
2011-ben Debra Winger adta át Gere-nek a Marc'Aurelio-díjat a római filmfesztiválon. Az elismerést a több évtizedes munkásságáért kapta.
Fotó: Elisabetta Villa / Getty Images Hungary

2021-ben a The Telepraph készített vele interjút, ahol ismét szóba került a hírhedt téglafalhasonlata, a színésznő a mai eszével már nem mondana ilyet Richard Gere-re.

- Valószínűleg fogalmazhattam volna finomabban is - ismerte el a hibáját.

Bevallotta, ha olykor Gere-rel összefut, a színész rendszeresen felemlegeti neki a beszólását.

- Mindig megkérdezi tőlem, hogy még mindig ilyen dolgokat mondok róla? - tette hozzá.

Szerelmeseket játszottak, a valóságban utálták egymást

Nem Claire Danes és Leonardo DiCaprio volt az egyetlen filmpáros, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

Ezt is szeretjük