Halle Berry dühösen hagyta ott az X-Men forgatását: emiatt balhézott össze a rendezővel

Halle Berry egyszer nagyon kiakadt az X-Men-filmek rendezőjére.

GettyImages-154695119
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Men első része 2000-ben került a mozikba, a szuperhősös film óriási sikert aratott akkoriban, így garantálható volt a folytatás. Azóta több folytatás is készült hozzá. A főszereplők között ott van a Farkast alakító Hugh Jackman és a Ciklont játszó Halle Berry is.

A gyönyörű színésznő összesen négy X-Men-filmben szerepelt, azonban nem mindegyik forgatása alakult számára zökkenőmentesen, írta meg a Page Six.

Halle Berry és az X-Men rendezőjének balhéja

A 2003-ban megjelent második rész forgatásán Alan Cumming Árnyékot alakította, a színész a Baggage: Tales from a Fully Packed Life életrajzi könyvében leírta az X-Men rendezőjéről, Bryan Singerről, hogy fájdalomcsillapítókat használt annak idején, és aggasztóan viselkedett a munka során, beleértve a hangulatingadozásokat, a paranoiát és a dührohamokat, nem mellesleg előfordult, hogy a férfi órákon át eltűnt a forgatásról.

Bryan Singer rendező kiakasztotta a színésznőt.
Bryan Singer rendező kiakasztotta a színésznőt.
Fotó: Jason LaVeris / Getty Images Hungary

A színészek a kiszámíthatatlan rendező miatt már a saját épségüket féltették, ezért úgy döntöttek, hogy szembeszállnak a rendezővel. Cumming, Berry, Patrick Stewart, Hugh Jackman, James Marsden és Famke Janssen teljes sminkben és jelmezben állítottak be a rendező lakókocsijába.

Berry megindítóan beszélt azokról az emberekről, akikről tudta, hogy drogfüggőségtől szenvedtek, Cumming pedig azzal szembesítette főnökét, hogy már az egész csapat aggódik a biztonságukért. Ezután némi csend lett a lakókocsiban, majd a rendező durván kiosztotta a színészeket.

- Ti emberek... sz**ságokat hordtok itt összevissza! - ordított rájuk.

Ezután vérig alázta a kollégáit, azt vágta a fejükhöz, hogy egyikőjük sem szerepelt még tisztességes filmben, és inkább érezzék magukat szerencsésnek, hogy vele dolgozhatnak együtt. Ezt Berry megelégelte, így ezt vágta Singer fejéhez, mielőtt otthagyta volna dühösen a forgatást:

- Eleget hallottam ebből. Megcsókolhatod a fekete s**gem!

GettyImages-1078404566
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

A szerző megjegyezte, hogy a gyártást ezt követően leállították, és ezután a stúdió és az ügyvédek közötti telefonbeszélgetések sorozatai következtek. Végül azonban a boldogtalan szereplőgárdának azt mondták, hogy nyeljenek kettőt, és zavarják le a forgatás hátralévő részét. A The Hollywood Reporternek Singer szóvivője cáfolta ezt a történetet, ám Halle Berry a Varietynek adott interjújában elismerte, hogy nem volt túl fényes a rendezővel a kapcsolata.

- Néha nagyon mérges voltam rá. Összevesztem vele párszor, puszta csalódottságból a fejéhez vágtam pár szitokszót is. Amikor dolgozom, én azt véresen komolyan gondolom. És amikor mindez veszélybe kerül, akkor be tudok kattanni. De ugyanakkor nagyon együttérzek azokkal az emberekkel, akik valamivel küszködnek, és Bryan is közéjük tartozik. Néha, bármivel is küszködött, egyszerűen nem érezte magát mindig ott a jelenben, mintha ott sem lett volna. Mi pedig ott kint voltunk az X-Men forgatási helyszínén, és vacogtunk a kanadai Banffban a fagypont alatti időben, ő pedig nem koncentrált. Mi meg persze majd megfagytunk, ilyenkor lehet, hogy kicsit mérgessé válik az ember - foglalta össze.

Szerelmeseket játszottak, a valóságban utálták egymást

Nem Claire Danes és Leonardo DiCaprio volt az egyetlen filmpáros, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük