Teri Hatcher ezzel ment Pierce Brosnan agyára a forgatáson: nem volt túl jó a viszonyuk
Pierce Brosnan nagyon ideges volt Teri Hatcherre.

pierce-brosnan-teri-hatcher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan filmforgatások, amelyek során a színészek örökre szóló barátságokat kötnek, és a későbbiekben is szívesen dolgoznak együtt, ám előfordul ennek az ellenkezője is.

Amikor Pierce Brosnan Teri Hatcherrel forgatta együtt forgatta A holnap markában című James Bond-filmet, a szívtiprót az őrületbe kergette színésznő kollégája, erről ő vallott a Daily Mirrornak.

Teri Hatcher ezzel akasztotta ki Pierce Brosnant

A legnagyobb problémája a színésznővel az volt, hogy folyamatosan késett, emiatt előfordult, hogy a forgatás órákig állt. Valljuk be, ez valószínűleg senkinek nem lenne ínyére, ha egy másik ember feleslegesen rabolná az idejét.

GettyImages-127819861
Fotó: Keith Hamshere / Getty Images Hungary

- Nagyon mérges voltam rá, folyamatosan órákat vártam rá. Be kell vallanom, néhány olyan kifejezés is elhagyta a számat, ami nem volt túl szép - vallotta be az ír színész, aki szerint akkoriban nem volt túl jó a viszonya a barna szépséggel.

Hatcher nem azért késett, mert ez valami furcsa sztárallűr volt a részéről, hanem azért, mert kisbabát várt, és sajnos a reggelei sosem indultak túl fényesen, gyakran volt rosszul, de ezt nem árulta el kollégájának. A pletykák szerint Brosnan még egyszer fel is pofozta a színésznőt, annyira mérges volt rá, ám ezt az Irish Examinernek tagadta 2015-ben. Sőt, úgy érezte, hogy bolhából csináltak elefántot.

GettyImages-127534435
Fotó: Keith Hamshere / Getty Images Hungary

- A Teri Hatcherrel való incidensemet aránytalanul felfújták. Azért késett, mert pont akkor volt várandós, és reggeli rosszullétek gyötörték. Én erről semmit nem tudtam, csak a forgatás végén tudtam meg - magyarázta.

Brosnan emiatt bocsánatot is kért a kolléganőjétől végül.

Így festenek ma a Született feleségek gyerekszereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Született feleségek gyereksztárjai.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük