Julia Roberts ki nem állhatta színészpartnerét: gusztustalannak nevezte a férfit
Julia Roberts és Nick Nolte nem bírták egymást közös filmjük forgatásán.

GettyImages-1392242583
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nick Nolte az Insidernek adott interjút idén novemberben, a beszélgetés során szóba került a Julia Robertscel való konfliktusa is, amely a '90-es évek egyik nagy sztárbotrányának bizonyult.

A két színész 1993-ban forgatta együtt A zűr bajjal jár című romantikus vígjátékot, amit a következő évben mutattak be a moziban.

Julia Roberts és Nick Nolte viszonya

Még be sem mutatták a filmet, de Roberts 1993-ban azt nyilatkozta a New York Timesnak, hogy gusztustalan embernek tartja kollégáját.

GettyImages-168599857
Fotó: Hulton Archive / Getty Images Hungary

- Attól a pillanattól kezdve, hogy megismertem, nehéz helyzetbe hozzuk egymást, és természetesen a másik idegeire megyünk. Tud nagyon csábos és kedves is lenni, de egyébként nagyon gusztustalan ember. Gyűlölni fog, amiért ezt mondom, de úgy tűnik, mindent megtesz annak érdekében, hogy eltaszítsa magától az embereket - fogalmazta akkor.

Nolte nem hagyta magát, a Los Angeles Timesnak adott interjúban vágott vissza kolléganőjének.

- Nem szép dolog a másikat gusztustalannak nevezni, de ő nem egy kedves ember, ezt mindenki tudja róla.

Miután bemutatták közös filmjüket, az többnyire negatív kritikákat kapott, a kémia sem volt jó köztük. Roberts a forgatás alatt többször kapott dührohamot, nem bírta elviselni Nolte erős, kissé agresszív férfienergiáit, többször kigúnyolta és sértegette őt emiatt. A színészt sem kellett félteni, direkt idegesítette a színésznőt.

profimedia-0093911685
Fotó: Profimedia

Az Insider újságírója megkérdezte a színészt, hogy rendezték-e Juliával hírhedt konfliktusukat, esetleg felkeresték egymást, erre ez volt a válasza:

- Nem kerestem őt, de már el van felejtve az egész. Úgy értem, abszurd volt, amin keresztülmentünk. Ez részben az én hibám volt, részben viszont az övé. Julia pont a forgatás elején ment férjhez, és ez pedig egy olyan dolog volt, amit rossz irányból közelítettem meg.

Színészpartnerek, akik nem kedvelték egymást

Nem Claire Danes és Leonardo DiCaprio volt az egyetlen filmpáros, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük