Richard Gere cuki kisfiából jóképű pasi lett: a 24 éves Homert csak ritkán láthatjuk

Richard Gere legidősebb fia már a felnőttéveit éli.

Richard Gere fia 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Richard Gere-nek összesen három fia született: második felesége, Carey Lowell színésznő 2000-ben hozta világra Homert, harmadik nejével, Alejandra Gere-rel az ötéves Alexandert és a négyéves Jamest nevelik.

Richard Gere fia

A színész legkisebb gyerekeinek arcát még sosem láthatták a rajongók, ugyanis Alejandra Gere csak olyan felvételeket tölt fel a közösségi oldalára, amelyeken nem látszik semmi sem a kicsik vonásaiból, ezzel védve a személyi jogaikat és privát szférájukat.

Gere legidősebb fiát ezzel szemben már láthatták a rajongók, ám nem túl sok alkalommal. Amikor még Homer kicsi volt, több sporteseményre elkísérte híres apját, felnőttként csak egy alkalommal lépett a vörös szőnyegre, az idei cannes-i filmfesztiválon jelent meg híres apja és mostohaanyja oldalán.

Homerből jóképű férfi lett, 2019-ben a Brown Egyetem hallgatója lett, pszichológiát és vizuális művészetet tanult 2024 májusáig. 2022 szeptemberétől az egyetem Terápiás Idegtudományi Laboratóriumának munkatársa lett, kutatóasszisztensként dolgozik ott. 

Képes összeállításunkban megnézheted Homer Gere képeit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Erre még Richard Gere sem tudott nemet mondani: Julia Roberts így vette rá, hogy vállalja el a Micsoda nő! szerepét

Julia Roberts vette rá Richard Gere-t, hogy elvállalja a szerepet.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük