A 84 éves Gojko Mitic fiatalabb barátnőjével először mutatkozott: majd kicsattan a boldogságtól az indiánfilmek sztárja

Gojko Mitic párját is elvitte egy nyilvános eseményre.

Gojko Mitic párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gojko Mitic először mutatkozott új, fiatalabb szerelmével. A legendás NDK-s indiánfilmek 84 éves sztárja boldogabb, mint valaha.

Gojko Mitic párja

A Bunte lap a SuperIllu információja alapján számolt be arról, hogy a 84 éves színész újra szerelmes. Egy fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot, a cikkben Judithként hivatkoznak rá, ám több fotóügynökség honlapján Juliaként emlegetik. Valószínűleg a fotóügynökségek vétettek, mivel Szászország miniszterelnöke, Michael Kretschmer is Judithnak szólította a hölgyet.

Judith csodálatos ember. Okos, és teljesen békében van önmagával. Szerintem ők ketten nagyon boldogok együtt. Ennek pedig úgy örülök! - idézte a lap a miniszterelnök szavait.

Mitic és szerelme a politikussal együtt meglátogatták az 1966-os A Nagy Medve fiai című film utolsó jelenetének forgatási helyszínét, amely Rathen városában található. Még egy gyönyörű emlékkövet is felavattak, ezzel is tisztelegve a népszerű alkotás előtt.

Mitic szerelmi életéről szinte semmit nem lehetett tudni, 1993-ban született egy lánya, akit sokáig eltitkolt a nyilvánosság elől.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Gojko Miticről és barátnőjéről.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A Winnetou sztárja 18 évig titkolta lányát: fotón Gojko Mitic és Nathalie

Gojko Mitic már ötven felett volt, amikor világra jött a lánya.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük