Fotókon a MacGyver sztárjának ritkán látott lánya: a 24 éves Wylie-ból szép nő lett

Richard Dean Andersonnak egy lánya született.

Richard Dean Anderson lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1985-ben indult hódító útjára a MacGyver című sorozat, amelynek főszerepét Richard Dean Anderson alakította. A hét évadot megélt szériát hazánkban is sokan szerették.

A 139 részt megélt történethez további két tévéfilmet forgattak, melyeket 1994-ben mutattak be. A csavaros eszű titkosügynököt játszó színész bár sosem nősült meg, egyik kapcsolatából született egy lánya.

Richard Dean Anderson lánya

Wylie Quinn Annarose Anderson 1998. augusztus 2-án látta meg a napvilágot Los Angelesben, édesanyja Apryl Prose, akivel a sztár 1996-ban jött össze. Sajnos 2003-ban tönkrement a kapcsolatuk. Ettől függetlenül közösen nevelték tovább a gyermeküket, akiből egy gyönyörű felnőtt nő lett, ahogy az alábbi fotón is látható.

wylie
Fotó: Instagram/violetartistry

Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis Wylie-t is a filmezés érdekelte, az Emerson Collage színháztudomány szakos hallgatója lett középiskolai tanulmányai elvégzése után, emellett színészetet tanult a Eugene O'Neill Theater Centerben, illetve az Upright Citizens Brigade Training Centerben, utóbbi inkább az improvizációs technikák elsajátítására jött létre.

A fiatal lány már 2011-ben, 13 éves korában debütált a kamerák előtt, akkor a Nevelésből elégséges című sorozatban szerepelt egy epizód erejéig, ő alakította Judyt. 2014-ben szerepelt a Stray című rövidfilmben, 2020-ban pedig a Tessellationban, ami szintén egy rövid alkotás.

2022-ben jön ki Olivia Wilde mozifilmje, a Don't Worry Darling, amelyben Annát játssza majd Chris Pine és Harry Styles oldalán. Ez az a film, amelynek forgatásán Wilde megismerte Stylest, akibe bele is szeretett végül. Visszakanyarodva Richard Dean Anderson lányához, a fiatal szépséget nemcsak a szereplés, hanem a forgatókönyvírás és a rendezés is vonzza. Igazi kreatív elme.

Első rövidfilmjét, a How To Cry on Commandot is ő rendezte és írta, emellett az alkotás producere is volt, a történetet idén mutatják be. 

Sylvester Stallone legkisebb lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Scarlet Stallone.

Szőke szépség Sylvester Stallone legkisebb lánya: a 19 éves Scarlet édesanyjára hasonlít

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük