Madonna 25 éves lánya szexi fehérneműben pózolt Rihanna oldalán: Lourdes egyre népszerűbb modell

Lourdes Leon egyre népszerűbb a modellszakmában.

Lourdes Leon fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rihanna Valentin-nap közeledtével új kollekciót dobott piacra, az énekesnő évek óta üzletasszonyként is tevékenykedik, Savage X Fenty név alatt 2018 óta árul dögös fehérneműket, illetve Fenty Beauty márkája alatt rendszeresen jön ki új sminktermékekkel. Új fehérneműi reklámozása céljából Madonna szép lányát, Lourdes Leont kérte fel egyik modelljeként.

Lourdes Leon Rihanna kedvéért bújt dögös fehérneműbe

A 25 esztendős Lourdes évek óta a divatiparban dolgozik, olyan cégeknek dolgozott eddig, mint a Miu Miu, a Swarovski, a Barragán, modellként pedig több divatshow-n fellépett, például viselte már a kifutón a Versace és a Bottega Veneta kreációit is.

Rihannával először 2021 őszén dolgozott együtt, akkor ő is részt vett az Amazon Prime-on is elérhető Savage X Fenty Show-n, amelyen olyan modellek mellett szerepelhetett, mint például Gigi Hadid, Cindy Crawford, Irina Shayk vagy Emily Ratajkowski.

A legújabb munkájuk során a legendás énekesnő legidősebb lánya szexi, piros színű darabokat viselt, ami nem véletlen, hiszen ez az árnyalat a szerelem és persze a Valentin-nap színe. Rihanna a közös képükön egy rózsaszín-narancssárga kreációban keltett feltűnést.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös Madonna modellként dolgozó lánya, Lourdes.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük