Gina Lollobrigida falatnyi fehérneműben pózolt: nem csoda, hogy az 50-es években minden férfit elvarázsolt

Képeken az olasz filmcsillag legszexibb szerelései.

Gina-Lollobrigida

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Egy nő 20 évesen olyan, mint a jég, 30 évesen melegszik, és 40 évesen lesz forró" – hangzott el Gina Lollobrigida szájából az azóta ikonikussá vált mondat. Ő tudta mitől döglik a légy, a férfiak valósággal ostromolták az ’50-es években.

Gina Lollobrigida fehérneműben

Csodájára jártak az olasz filmcsillag alakjának, tökéletesen testesítette meg az akkori idők nőideálját: darázsderekához kerek idomok párosultak. A szépsége is páratlan volt, nem meglepő, hogy annak idején szépségkirálynőként kezdte a karrierjét 1947-ben.

Majd jött a filmvászon, ahol bebizonyíthatta, jóval több, mint az ügyeletes bombázó. Háromszor jelölték Golden Globe-díjra, melyből egyet haza is vitt, 1961-ben zsebelhette be az aranyszobrocskát, az akkor még létező közönségkedvenc kategóriában.

Ám a szexszimbólum titulust sem véletlenül kapta, számos alkalommal ledobta a textilt. Az 1956-os Trapézban falatnyi, arany dresszben villantotta meg csodás lábait, az 1959-es Salamon és Sába királynőjében pedig melltartóra vetkőzött.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen ledér szettekben láthattuk Gina Lollobrigidát a filmvásznon.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük