Gina Lollobrigida falatnyi fehérneműben pózolt: nem csoda, hogy az 50-es években minden férfit elvarázsolt

Képeken az olasz filmcsillag legszexibb szerelései.

Gina Lollobrigida fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Egy nő 20 évesen olyan, mint a jég, 30 évesen melegszik, és 40 évesen lesz forró" – hangzott el Gina Lollobrigida szájából az azóta ikonikussá vált mondat. Ő tudta mitől döglik a légy, a férfiak valósággal ostromolták az ’50-es években.

Gina Lollobrigida fehérneműben

Csodájára jártak az olasz filmcsillag alakjának, tökéletesen testesítette meg az akkori idők nőideálját: darázsderekához kerek idomok párosultak. A szépsége is páratlan volt, nem meglepő, hogy annak idején szépségkirálynőként kezdte a karrierjét 1947-ben.

Majd jött a filmvászon, ahol bebizonyíthatta, jóval több, mint az ügyeletes bombázó. Háromszor jelölték Golden Globe-díjra, melyből egyet haza is vitt, 1961-ben zsebelhette be az aranyszobrocskát, az akkor még létező közönségkedvenc kategóriában.

Ám a szexszimbólum titulust sem véletlenül kapta, számos alkalommal ledobta a textilt. Az 1956-os Trapézban falatnyi, arany dresszben villantotta meg csodás lábait, az 1959-es Salamon és Sába királynőjében pedig melltartóra vetkőzött.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen ledér szettekben láthattuk Gina Lollobrigidát a filmvásznon.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük