Szőke szépség Sylvester Stallone legkisebb lánya: a 19 éves Scarlet édesanyjára hasonlít

Sylvester Stallone nagyon büszke lehet a családjára, hiszen gyönyörű feleségétől három meseszép lánya született. Scarlet a legkülönlegesebb!

stallone-lanya-scarlett-getty-femina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone háromszor nősült, házasságaiból összesen öt gyermeke született. Első felesége, Sasha Czack két fiúval ajándékozta meg. Az idősebb, Sage sajnos 2012-ben, szívbetegségben elhunyt, a kisebbik, Seargeoh autista.  

Sylvester Stallone legkisebb lánya, Scarlet

Miután a színész második házassága Brigitte Nielsennel válással végződött, megismerkedett Jennifer Flavinnal, akit 1997-ben vett feleségül. Három lányuk született, 1996-ban Sophia, 1998-ban Sistine, 2002-ben pedig Scarlet.

A fiatal lány egyértelműen megörökölte modell édesanyja szépségét, kisugárzását és tökéletes alakját, míg a személyisége inkább az apukájáéra ütött. Bevállalós, energikus és nagyszájú. Az Instagram-oldalán gyakran oszt meg magáról képeket, ezeken olykor tesói és a szülei is szerepelnek. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Scarlet Stallone és a nővérei!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover: Steve Granitz/Gettx Images

Ezt is szeretjük