Mint két tojás! Reese Witherspoon és 21 éves lánya egyre jobban hasonlítanak

Reese Witherspoon és lánya ismét ámulatba ejtette a rajongókat közös fotójukkal.

reese-witherspoon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Reese Witherspoon éppen a 21. születésnapján ismerte meg első férjét, Ryan Phillippe-et 1997-ben. Két évvel később oltár elé álltak, és a családalapítással sem vártak sokáig.

Bár a házasságuk zátonyra futott, 2006-ban válásukat kimondta a bíróság, két gyermekük örök kapocs köztük. Lányuk, Ava 1999-ben született, fiuk, Deacon 2003-ban jött a világra.

Reese Witherspoon és lánya egyre jobban hasonlítanak

Az annak idején Hollywood legvonzóbb külsejű párosának kikiáltott Witherspoon és Phillippe gyerekei örökölték a szép vonásokat. Míg Deacon épp annyira vonzó srác, mint amilyen az apja volt, addig Ava kiköpött mása az édesanyjának. Az idő előrehaladtával az anya-lánya páros közti hasonlóság egyre szembeütközőbb, friss szelfijükön alig lehet megkülönböztetni őket.

A szemkápráztató közös fotót a filmcsillag kollégái sem hagyhatták szó nélkül. Jennifer Aniston és Courteney Cox is lájkolta a képet, Zooey Deschanel csak annyit fűzött hozzá, hogy a színésznő és lánya olyanok, mintha testvérek lennének.

Witherspoon korábban elárulta, nagyon szoros a viszony közte és a gyerekei között. Családcentrikus embernek vallja magát, aki bár a munka terén mindig határozott, ha fiairól vagy lányáról van szó, vajból van a szíve.

Reese Witherspoon és két idősebb gyermeke, Ava és Deacon.
Reese Witherspoon és két idősebb gyermeke, Ava és Deacon.
Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

- A munkában tanúsított magatartásom teljesen az ellentéte annak, ahogy anyaként viselkedem. Elolvadok a gyerekeimtől. Egy puha, habos süti leszek karamellel a közepén. Az is nagyon fontos a számomra, hogy érezzék, mennyire támogatom őket. Szeretném, ha tudnák, hogy bármilyen álomról vagy vágyról van szó, száz százalékosan mögöttük állok – mesélte az InStyle interjújában.

Ami a jövőt illeti, Ava előtt még nem kristályosodott ki, hogy mi szeretne lenni. Jelenleg a Kaliforniában található UC Berkeley Egyetem hallgatója, ahol képzőművészetet és építészetet tanul. Instagram-oldala alapján a fotózás is nagyon megy neki, lélegzetelállító természetfotókat készít.

Julia Roberts és 16 éves lánya

Julia Roberts 16 éves lányából nagyon bájos tinédzser lett, igéző, kék szemeit édesapjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinédzser lett Hazel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük