Ügyvédként kereste a kenyerét: népszerű színésznő lett belőle
Rebel Wilson a jogot inkább a nevettetésre cserélte.

rebel-wilson-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson manapság többnyire hihetetlen fogyásával sokkol az Instagramon, ám karrierjének alakulása sem kevésbé figyelemre méltó, mint új alakja. Hollywood ügyeletes komikájáról csak kevesen tudják, hogy nagyon művelt, illetve sokan nem gondolnák róla, hogy egykor ügyvédi babérokra tört.

Az ausztrál származású színésznő szíve jövőjét illetően két irányba húzott: szülei már kislányként észrevették, hogy milyen harsány személyiség, könnyedén megnevettetett bárkit. Emellett volt egy komolyabb oldala is, imádta a matematikát, és remekül zsonglőrködött a számokkal, valamint tanulni is nagyon szeretett.

Rebel Wilson ügyvédként kezdte

Végül úgy döntött, mindkét erősségének teret ad. Sikeresen felvételt nyert Ausztrália egyik legrangosabb egyetemére, ahol egyszerre hallgatott jogot és tanult színészetet. Mindkét tárgyból megszerezte a diplomáját, ám a mérleg nyelvét egy különös élmény billentette a szórakoztatóipar felé.

rebel-wilson
Fotó: YouTube/ The Late Late Show with James Corden

Tanulmányai végeztével úgy döntött, hogy Afrikába utazik a Rotary International elnevezésű jótékonysági szervezet képviselőjeként, ám a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy ez a kiruccanás kis híján az életébe kerül majd.

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztár maláriával fertőződött meg, annyira beteg volt, hogy hallucinációk gyötörték, ám az egyik víziója sorsfordító hatást gyakorolt rá. 

- A gyógyszerektől mindenfélét képzeltem, egyszer azt láttam magam előtt, hogy színésznőként megkapom az Oscar-díjat, és épp a köszönőbeszédemet mondom a ceremónia színpadán - mesélte a Metro magazin interjújában.

Bár eddigi pályája során még nem jutott az aranyszobor közelébe, népszerűsége tagadhatatlan az álomgyárban. Olyan kasszasikerekhez adta a nevét, mint a Koszorúslányok, a Tökéletes hang-trilógia vagy a Hogyan legyünk szinglik.

Rebel Wilson fogyása

Rebel Wilson hosszú évekig volt az ügyeletes duci lány a filmiparban, bevallása szerint direkt fizettek neki egy temérdek pénzt, hogy egy grammot se fogyjon le, ám egyszer csak betelt nála a pohár. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Rebel Wilson húszkilós fogyásának köszönhetően.

Ezt is szeretjük