Csirkének öltözve kereste a kenyerét - A világ legnépszerűbb színésze lett

Ez volt Brad Pitt munkája, mielőtt Hollywood ügyeletes szívtiprója lett.

brad-pitt
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy sztárszülők gyermekeként beleszülessen a hollywoodi életbe. Számos olyan színészről és énekesről tudunk, akik a semmiből küzdötték fel magukat, hogy egy csapásra A-listás hírességek legyenek.

Brad Pitt neve manapság egyet jelent a szupersztár státusszal, az amerikai szórakoztatóipar egyik legmeghatározóbb alakjaként tartják számon. A nők még 56 évesen is döglenek érte, és idén megkapta élete első színészi alakításáért járó Oscar-díját.

Brad Pitt munkája a hírnév előtt

Nehéz elképzelni őt a reflektorfényen kívül, pedig nem mindig volt ilyen az élete. Mielőtt meghódította volna az álomgyárat, különös munkával kereste a kenyerét.

Hogy a mindennapi megélhetését biztosítsa Los Angelesben, elszegődött egy étteremlánc, az El Pollo Loco kabalafigurájának. Mindennap csirkejelmezben kellett dolgoznia, hogy úgy csábítsa be a vendégeket. Ezenkívül limuzin sofőr volt egy rövid ideig, de költöztetőként is tevékenykedett.

Oklahomában látta meg a napvilágot középosztálybeli család sarjaként. Édesapja, Alvin Pitt egy szállítócéget üzemeltetett, míg édesanyja, Jane Etta középiskolás tanár volt.

Az egyetemi évei alatt még teljesen más irányban tanult tovább. A Missouri Egyetemen újságírást hallgatott, azon belül marketingre szakosodott, azonban mindössze két héttel a diploma megszerzése előtt otthagyta az iskolát.

brad pitt oscars
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Los Angelesbe költözött, hogy egy színészmesterség-tanár, Roy London kezei alatt sajátítsa el a szakmát.

Az áttörése nem váratott sokat magára, a ’80-as években elkezdte kapni a kisebb tévés szerepeket, míg végül tíz évvel később, a Thelma és Louise című filmben nyújtott alakításával beírta magát a csillagok közé.

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya, Vivienne

Angelina Jolie összesen hat gyermek édesanyja, míg Maddoxot, Zaharát és Paxot adoptálta, addig Shiloh-t, illetve ikreit, Vivienne-t és Knoxot ő hozta a világra. Mindnyájukat ugyanakkora intenzitással szereti, ugyanígy érez a gyerekek iránt édesapjuk, Brad Pitt is. Képes összeállításunkban megnézheted, Vivienne mennyire hasonlít Angelina Jolie-ra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

  

Ezt is szeretjük