Nyilvános veszekedés során fedezték fel a szép színésznőt - Így vált Charlize Theron Hollywood népszerű sztárjává

Charlize Theron egy kínos helyzetnek köszönheti, hogy felfedezték.

charlize-theron-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem ritka eset Hollywoodban, hogy valakit az utcán vagy épp valamilyen teljesen hétköznapi szituációban fedeznek fel szemfüles tehetségkutató ügynökök. Charlize Theron esetében sem volt ez másképp, egy veszekedés közepén hívta fel magára a figyelmet.

A szőke szépség 18 évesen költözött el szülőhazájából, Dél-Afrikából, hogy szerencsét próbáljon Los Angelesben. Eleinte modellkedett, de a nagy áttörés még váratott magára. 

Egy bankban jött ki a sodrából Charlize Theron

Egy szép napon fordult a szerencséje. A kezdetekben pénzügyi nehézségekkel küszködő sztár hatalmas jelenetet rendezett egy bankban, miután a pénztáros nem akarta beváltani az egyik csekkjét készpénzre.

- Nagyon kellett a pénz, szóval elkezdtem könyörögni, alkudozni a banki alkalmazottal, mire egy férfi lépett oda mellém, segíteni próbált. Akkor még nem tudtam, de ez a kínos jelenet felért egy meghallgatással nála, ugyanis később ő lett a menedzserem - mesélte el Ellen DeGeneres műsorában, 2008-ban.

[PINTEREST] 5e25c67e73658

Charlize Theron azóta valószínűleg áldja a szerencséjét, hiszen a férfi, aki segítő kezet nyújtott neki nem volt más, mint John Crosby, aki olyan hírességeket képviselt akkoriban, mint Rene Russo vagy John Hurt.

Nyolc hónappal később pedig már meg is kapta élete első filmszerepét, bár itt még szövege sem volt.

A ’90-es évek közepétől aztán hihetetlen gyorsasággal indult be a karrierje. Az évtized végére már olyan kasszasikerekben szerepelt, mint az Ördög ügyvédje vagy az Árvák hercege.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Oh, what a night ✨#BombshellMovie

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

Jelenleg a Botrány című mozifilmben láthatja a közönség, amiben a FOX tévécsatorna szexbotrányba keveredett fejének, Roger Ailes televíziós producernek az egyik áldozatát, Megyn Kellyt alakítja. Szerepéért harmadszorra jelölték Oscar-díjra jelölték. Korábban a Rém című filmért meg is kapta a szobrot.

Charlize Theron is részt vett a SAG Awards díjátadón

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lélegzetelállító ruhákat viseltek az eseményen a női sztárok.

Ezt is szeretjük