Rebel Wilson 20 kilós fogyása után testre feszülős ruhában pózolt: egyre jobb formában van a duci színésznő

Rebel Wilson egyre jobban érzi magát a bőrében.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson hosszú évekig volt az ügyeletes duci lány a filmiparban, bevallása szerint direkt fizettek neki egy temérdek pénzt, hogy egy grammot se fogyjon le, ám egyszer csak betelt nála a pohár. Többször túlette magát, ezzel pedig az egészségi állapotát is veszélybe sodorta, úgy érezte, muszáj változtatnia, miután elvállalta 2018-ban a Macskák egyik szerepét, utána kezdtek olvadni róla a kilók, napjainkban jobb formában van, mint valaha.

Fotókon Rebel Wilson átalakulása

A színésznő megfogadta, 75 kilóig meg sem áll, célja elérése érdekében rengeteget edz, hetente legalább hatszor, mindezt pedig Instagram-oldalán is dokumentálja, legutóbb futás közben fotózta le egy jó barátja. A felvételen egy testre feszülős edzőruhában pózolt, ami jól kiemelte alakját. A People magazin közölte, hogy a sztár a Mayr étkezési módszerre esküszik. A diéta alapját az képzi, hogy egy-egy falatot legalább negyven alkalommal meg kell rágni. A cukrot és a koffeint kizárta az életéből, sok zöldséget és halat fogyaszt.

Ha ilyen szorgalmasan és kitartóan folytatja, év végére valószínűleg már nem a húszkilós fogyásáról számolhatnak be a lapok.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Rebel Wilson húszkilós fogyásának köszönhetően.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük