Rebel Wilson és sármos pasija szakítottak: emiatt lett vége a szerelmüknek
Rebel Wilson és Jacob Busch kapcsolata véget ért.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson számára a 2020-as év gyönyörűen alakult, egyre több kilótól szabadult meg kemény életmódváltásának köszönhetően, decemberre sikerült 75 kilóra lefogynia, ami az álomsúly volt számára.

A tavaszi karanténidőszak alatt a szerelem is rátalált, Jacob Busch üzletember rabolta el a szívét, ahogy komolyodott a kapcsolatuk, elhatározták, a nyilvánosság előtt is felvállalják, hogy egy párt alkotnak. A Monacóban megrendezett gálán léptek a vörös szőnyegre 2020 szeptemberében, akkor mindenki örült, hogy a színésznő végre megtalálta a boldogságot, ám végül szakítottak.

Rebel Wilson és párja szakítottak

Több külföldi bulvársajtó közölte, hogy a márciusban 41. szülinapját ünneplő sztár és a 29 éves üzletember már nincsenek együtt. A People magazinnak egy közös barátjuk számolt be a szakítás okáról.

rebel-wilson-pasija-5
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

- Jacob csodálatos ember volt, de mégsem az a férfi volt, akivel Rebel hosszú távon tudott volna tervezni - fogalmazta.

A Page Six forrásai is azt mondták, hogy a színésznő nem érezte, hogy tényleg Jacob lenne számára az igazi, a szerelmüknek pedig egyszerűen lejárt az ideje. Az Instagram-oldalán az alábbi poszttal is utalt rá, hogy már a szinglik életét éli: "Sok minden van a fejemben, ahhhh... Szingli lány indul a Super Bowlra!" - fogalmazta.

A kép alá sok pozitív üzenetet kapott, amellett, hogy többen leírták, milyen gyönyörűen lefogyott, a szívét is vigasztalták: "Egy olyan ember, aki csak a jégkrémbizniszéről posztol állandóan a barátnője helyett, az meg sem érdemel téged, Rebel!", "Élvezd a Super Bowlt, és azt, hogy újra szingli lettél, rengeteg hal úszkál még a tengerben, ne aggódj!", "Észrevettem, hogy szingli lettél, sajnálom, hogy vége lett!", "Minden rendben lesz. Te tudhatod ezt a legjobban, hogy mindig megadja az élet azt az embernek, amire vágyik!", "Semmi baj nincs a szingliléttel, majd akkor jön el az igazi, amikor az ember nem is keresi" - fogalmazták a rajongói.

A szakításuk még elég friss lehet, ugyanis a karácsonyt még együtt töltötték. 

Egykori sztárpárok, akik házasságban éltek

Számos híresség élt házasságban egymással egy rövid ideig, sokan mégis elfelejtették már, hogy egykor egy párt alkottak.

Ezt is szeretjük