Pamela Andersonnal csalta párját a férfi: a nő a lapokból tudta meg, hogy összeházasodtak
Pamela Anderson újdonsült férjéről durva dolgokat állított volt párja.

pamela-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap adtunk hírt arról, hogy az 53 éves Pamela Anderson titokban férjhez ment testőréhez, Dan Hayhursthöz.

A Baywatch szőke bombázója a Daily Mailnek exkluzív interjút is adott, amelyben elmondta, hogy a karanténidőszak alatt szerettek egymásba, és úgy érzi, Dan álmai férfija, így végül amellett döntöttek, hogy összekötik az életüket. Hayhurst volt párja, Carey a médiából tudta meg az esküvőjük hírét, az asszony pedig teljesen kiakadt ezen. A The Sunnak vallotta be, hogy amikor Anderson Dan életébe került, akkor még együtt élt a férfival.

Pamela Andersonnal csalta párját a férfi

A nő a brit lapnak még családi fotókat is mutatott, amelyekkel bizonyította, hogy tényleg együtt voltak Dannel, akit még öt évvel ezelőtt ismert meg. Akkoriban a férfi szingli édesapa volt, két gyereket nevelt, és neki is volt egy sajátja. Boldogan éltek, mindent együtt csináltak, nyaraltak, halásztak, teljesen átlagosak voltak a hétköznapjaik. A családi képeket ide kattintva nézheted meg.

- Ez nem az a tipikus karanténban köttetett szerelmes történet, ahogy azt előadták. Azért döntöttem, hogy beszélek, mert az én közel öt évig tartó kapcsolatom, amiben három gyermeknek is szerepe van, amiatt ment tönkre, mert Pam és Dan szeretők lettek - magyarázta az összetört szívű asszony.

Elmondta, volt párja 2019 őszén kezdett dolgozni Andersonnak, de nem testőrként, ahogy azt sok médium lehozta, hanem ezermesterként sürgött-forgott a ház környékén. Eleinte a férfi nem nagyon szimpatizált Pamelával, őrültnek és nehéz esetnek nevezte, sőt egy sms-ben sárkányként utalt rá. A nő tanácsolta a párjának, hagyja ott az állást, de végül nem így alakult. 2020 márciusának végén kezdett megváltozni Dan viselkedése.

- Volt, hogy ott maradt a házában, és nem jött haza, így én vigyáztam a gyerekekre otthon. Amikor legelőször szembesítettem a félrelépésével, mindent tagadott, de aztán megkérdeztem ezt tőle: "lefekszel Pammel?" Erre azt felelte, hogy átlépte a határvonalat. Először azt mondta, hadd maradjon az én otthonomban, át akarja gondolni, mit akar. Később még bocsánatot is kért. Kifejtette, mennyire szeret, és nem tudja, mi folyik az életében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Carey adott egy esélyt Dannek, gondolja át, mit akar, ekkor hagyta el végül az asszonyt. Júliusban már Pamelával költöztek össze. Bár Anderson az interjújában azt állította, hogy ismerőseik, családtagjaik áldásukat adták a kapcsolatukra, Carey szerint ez orbitális hazugság.

- Mindannyiunkat ledöbbentett ez az egész, nagyon nehéz volt ez számunkra. Nemcsak engem és a gyerekeket bántottak meg, hanem más embereket is. Dan a viszonya miatt elveszítette több barátját, és az üzleti kapcsolatai is megromlottak. Senkit nem hívtak meg az esküvőjükre.

GettyImages-1151493049
Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary

Carey szerint, amióta együtt vannak, úgy viselkednek, mint a tinédzserek. Dan tavaly lett negyvenéves, erre a sztár vett neki egy hajót, amit össze is tört, illetve a díva három autójával is karambolt okozott. A nő úgy tudja, hogy Pamelával rengeteg alkoholt fogyasztanak. Nem éppen idillinek festette le a párosukat. Nem hisz abban, hogy sokáig együtt maradnak, de ha így is lesz, akkor nagyon meglepődik rajta. 

David Hasselhoff felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest David Hasselhoff felesége.

Ezt is szeretjük