David Hasselhoff felesége szőke bombázó - Hayley 27 évvel fiatalabb a sztárnál

Fotókon mutatjuk David Hasselhoff fiatalabb feleségét.

david hasselhoff cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Hasselhoffért karrierje eleje óta bolondultak a nők, többször nősült, első feleségével, Catherine Hickland színésznővel öt év házasság után, 1989-ben váltak el. Ugyanebben az évben elvette Pamela Bachot, de végül 2006-ban tőle is elvált. A Baywatch és a Knight Rider sztárja sosem adta fel a reményt, hogy újra rátaláljon a szerelem, 2012-ben ismerte meg Hayley Roberts modellt, akivel végül 2018-ban kötötte össze az életét.

Ő David Hasselhoff fiatalabb felesége

Hayley most negyvenesztendős, 27 évvel fiatalabb Hasselhoffnál. A walesi modell 2018-ban az OK! magazinnak vallott arról, hogyan éli meg a nagy korkülönbséget.

- Még a legelején úgy éreztem, talán tényleg nagy köztük a korkülönbség, és zavarban is voltam emiatt, de most már egyáltalán nem zavar ez.

Hasselhoff a lapnak elmondta, Hayley volt az első nő, akinek úgy kérte meg a kezét, hogy letérdelt elé. Bevallása szerint, amikor a szőke szépséget megismerte, már akkor tudta, hogy egy napon még összeházasodnak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő David Hasselhoff felesége, Hayley.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük