Ez a sármos, fiatal férfi Pierre Richard unokája: Arthur színész és modell lett
Pierre Richard unokája, Arthur Defays elképesztően hasonlít a nagyapjára.

pierre-richard-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierre Richard a hetvenes és nyolcvanas évek ünnepelt sztárja volt, hazájában, Franciaországban a mai napig a világ egyik legnagyobb nevettetőjeként tartják számon. 

A hazai közönség kedvence tőle egyértelműen a Magas szőke férfi felemás cipőben, de sok más filmben is szerepelt, mint a Négybalkezes, a Balekok vagy Az iker. 

Pierre Richard unokája, Arthur Defays

A most 88 éves Pierre Richard élete során háromszor nősült, két feleségétől egy-egy fia született, Olivier Defays és Christophe Defays. Az alma ezúttal sem esett messze a fájától, bár a fiúk csak féltestvérek, mégis mindketten zenész-színészek lettek. Van egy közös zenekaruk is, az egyikük trombitán játszik, a másik gitározik. Idősebb fia, Olivier már szintén édesapa, gyermeke, Arthur Defays mostanra felnőtt férfivá értett. A családi hagyományoknak ő is igyekszik eleget tenni, 2012 óta szárnyait próbálgató színész, illetve modell. 

Külsőre nagyon hasonlít a nagypapájára, pontosan olyan szőke, göndör fürtjei vannak, és világítóan kék, barátságos szeme. Még a fejformájuk is hasonló, le sem tagadhatnák egymást. 

2017-ben egészen komoly lehetőséget kapott fiatal színészként, készült ugyanis egy modern folytatása a Magas szőke férfi felemás cipőben-nek, ami A magas ősz férfi társat keres címet kapta. 

Ebben Pierre Richard karaktere, a 75 éves özvegy online próbál ismét párra lelni nyugdíjas éveire. A legenda számára nagy dolog volt, hogy unokájával együtt játszhatott, aki egy mellékszereplőt, Simont alakította. 

Alain Delon dögös unokája

Alain Delon már hatszoros nagypapa, ebből négy lány, kettő pedig fiú: legkisebb unokáját lánya, Anouchka hozta a világra 2020 februárjában. A legidősebb a gyönyörű Alyson Le Borges, aki egyértelműen híres nagyapja igézően kék szemeit örökölte.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük