Ő Pierre Richard élete szerelme: egy nála fiatalabb, brazil modell csavarta el a fejét
Pierre Richard szívét ez az egzotikus modell hódította meg.

pierre-richard-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierre Richard, a francia vígjátékok ünnepelt sztárja a Balfácán, A magas szőke férfi felemás cipőben, a Balekok és Az iker című mozikkal hódította meg a filmrajongók szívét.

A 86 éves színész élete során többször is élt házasságban, egy ideig felesége volt Danielle Minazolli színésznő, tőle két fia is született, Olivier és Christophe, később elváltak. Azóta újra rátalált a szerelem, 1996 óta elválaszthatatlan brazil modell szerelmétől.

Ő Pierre Richard felesége

Ceyla Lacerda először újságírónak tanult, majd 1981-ben modellkarrierbe vágott. 1988-ban utazott Párizsba, hogy ott dolgozhasson, olyan cégeknek dolgozott, mint az Yves Saint Laurent, a Dior vagy a Chanel, írta meg róla a non-stop-people.com. Az alábbi felvétel még a '90-es évek elején készült róla, Guy Laroche divattervező show-ján lépett fel. Igazi egzotikus szépség volt fiatalon, nem csodálkozunk azon, hogy a francia színész is felfigyelt rá.

1996-ban szerettek egymásba Pierre Richard-ral, azóta is együtt vannak, arról pontos információ nincs, hogy melyik évben házasodtak össze. A '90-es évek óta elválaszthatatlanok egymástól, az asszony az elmúlt években több alkalommal is megjelent a nyilvánosság előtt a férje oldalán. Láthatóan jól megvannak együtt, aranyos párt alkotnak.

GettyImages-1084329022
Fotó: Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images Hungary

Bár már nem modellkedik, ám van egy saját varrodacége Brazíliában, ami 2010-ben jött létre. Emellett megalapította a CR Lacerda márkáját, elsősorban dizájner-ágytakarókat és egyéb dekorációs tárgyakat gyártat.

GettyImages-1044312376
Fotó: Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images Hungary

A Gala megírta róla, hogy férjéhez hasonlóan ő is rajong a komédia műfajáért, imádja a filmeket, sőt ő maga is kipróbálta magát színésznőként, 2001-ben szerepelt A gyémánt fülbevaló című alkotásban.

Terence Hill és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Terence Hill feleségét, Lorit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük