Pierce Brosnan és felesége 20 éves házasok lettek: a színész imádja Keely minden porcikáját
Pierce Brosnan és felesége a héten ünnepelték meg az évfordulójukat.

brosnan házaspár cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith Hollywood egyik legösszetartóbb házaspárja, közös fotóikon érződik, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást a mai napig.

1994 áprilisában szerettek egymásba, majd 2001 augusztusában kimondták a boldogító igent, a héten ünnepelték meg 20. házassági évfordulójukat.

Pierce Brosnan és felesége 20 éves házasok lettek

A kerek évforduló alkalmából Brosnan az Instagramjára töltött fel két felvételt, az egyik még szerelmük elején készült róluk, a másik pedig egy pár éves fotó. A színész az alábbi kedves sorokat fűzte a képekhez: "Boldog évfordulót, én drága Keelym, örökké szeretni foglak" - fogalmazta.

Sajnos a színész, mielőtt megismerte volna Keelyt, elveszítette feleségét, Cassandra Harris 1991-ben hunyt el, rákos volt. Egy közös fiuk született, Sean 1983-ban látta meg a napvilágot, Brosnan az asszony előző kapcsolatából született fiát és lányát, Christophert és Charlotte-ot is a nevére vette.

- Cassie azzá a férfivé és színésszé tett, aki ma vagyok. Van valami hihetetlen kegyetlenség abban, hogy hirtelen elveszíted azt az embert, akivel mindent megosztottál - idézte egy 1992-es nyilatkozatát a Closer Weekly.

Sosem gondolta volna, hogy újra rátalál a szerelem, ám 1994-ben Keely betoppant az életébe, egy partin találkoztak, és már a megismerkedésük napján hajnali háromig beszélgettek. 

- Csodás házasságom volt, ami sajnos véget ért, elég szerencsés voltam, hogy újra rám találjon a szerelem. Minket egymásnak szánt a sors. Istennek ezért hálát adok mindennap - fogalmazta Keelyről.

Második felesége két fiúval ajándékozta meg: Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot.

Sajnos Keelyt az évek alatt sokan támadták duci alakja miatt, a világsajtóban folyamatosan szapulták őt, hogy miért nem fogy le. Azonban a feleség fittyet hány a kritikusokra, mert ő így is jól érzi magát a bőrében, sőt férje is odáig van a telt idomaiért. Nem mellesleg bármikor nyilatkozik róla, mindig gyönyörű mondatok hagyják el a száját.

- Amikor Keely rám néz, ellágyulok. Szeretem a vitalitását, a szenvedélyét. Olyan ősi erő van benne, ami nélkül nem tudnék élni. (...) Bármerre jártam a világon, egyből hiányzott, ezért repülőjegyet küldtem neki, hogy kövessen engem. Nagyon jól összepasszoltunk már a legelején. (...) Nagyszerű nő, ha egymillió alkalommal keresnék tovább, nem tudnék még egy olyan jót találni, amilyen ő. Mindig kedves és együttérző volt, arra biztatott, hogy gyászoljam meg Cassie-t. Állandóan csak Keelyre gondolok, ő az én északi csillagom, aki mindig vigyáz rám - idézett pár interjújából a lap.

Patrick Swayze és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük