Pierce Brosnan és felesége 20 éves házasok lettek: a színész imádja Keely minden porcikáját

Pierce Brosnan és felesége a héten ünnepelték meg az évfordulójukat.

Pierce Brosnan házassága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith Hollywood egyik legösszetartóbb házaspárja, közös fotóikon érződik, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást a mai napig.

1994 áprilisában szerettek egymásba, majd 2001 augusztusában kimondták a boldogító igent, a héten ünnepelték meg 20. házassági évfordulójukat.

Pierce Brosnan és felesége 20 éves házasok lettek

A kerek évforduló alkalmából Brosnan az Instagramjára töltött fel két felvételt, az egyik még szerelmük elején készült róluk, a másik pedig egy pár éves fotó. A színész az alábbi kedves sorokat fűzte a képekhez: "Boldog évfordulót, én drága Keelym, örökké szeretni foglak" - fogalmazta.

Sajnos a színész, mielőtt megismerte volna Keelyt, elveszítette feleségét, Cassandra Harris 1991-ben hunyt el, rákos volt. Egy közös fiuk született, Sean 1983-ban látta meg a napvilágot, Brosnan az asszony előző kapcsolatából született fiát és lányát, Christophert és Charlotte-ot is a nevére vette.

- Cassie azzá a férfivé és színésszé tett, aki ma vagyok. Van valami hihetetlen kegyetlenség abban, hogy hirtelen elveszíted azt az embert, akivel mindent megosztottál - idézte egy 1992-es nyilatkozatát a Closer Weekly.

Sosem gondolta volna, hogy újra rátalál a szerelem, ám 1994-ben Keely betoppant az életébe, egy partin találkoztak, és már a megismerkedésük napján hajnali háromig beszélgettek. 

- Csodás házasságom volt, ami sajnos véget ért, elég szerencsés voltam, hogy újra rám találjon a szerelem. Minket egymásnak szánt a sors. Istennek ezért hálát adok mindennap - fogalmazta Keelyről.

Második felesége két fiúval ajándékozta meg: Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot.

Sajnos Keelyt az évek alatt sokan támadták duci alakja miatt, a világsajtóban folyamatosan szapulták őt, hogy miért nem fogy le. Azonban a feleség fittyet hány a kritikusokra, mert ő így is jól érzi magát a bőrében, sőt férje is odáig van a telt idomaiért. Nem mellesleg bármikor nyilatkozik róla, mindig gyönyörű mondatok hagyják el a száját.

- Amikor Keely rám néz, ellágyulok. Szeretem a vitalitását, a szenvedélyét. Olyan ősi erő van benne, ami nélkül nem tudnék élni. (...) Bármerre jártam a világon, egyből hiányzott, ezért repülőjegyet küldtem neki, hogy kövessen engem. Nagyon jól összepasszoltunk már a legelején. (...) Nagyszerű nő, ha egymillió alkalommal keresnék tovább, nem tudnék még egy olyan jót találni, amilyen ő. Mindig kedves és együttérző volt, arra biztatott, hogy gyászoljam meg Cassie-t. Állandóan csak Keelyre gondolok, ő az én északi csillagom, aki mindig vigyáz rám - idézett pár interjújából a lap.

Patrick Swayze és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Patrick Swayze és felesége esküvői fotója: Lisával 34 évig voltak házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük