Ryan Reynolds felesége pink, kivágott estélyiben premierezett: a 3 gyerekes Blake Lively mindenkit elvarázsolt
Blake Lively egy nagyon dögös estélyit viselt a Free Guy premierjén.

ryan-reynolds-blake-lively-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Reynolds új filmjét, a Free Guyt a héten mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban. Az alkotás premierjét New Yorkban tartották meg, ahová természetesen a főszereplőnek is jelenése volt.

Reynolds nem egyedül érkezett, gyönyörű felesége, Blake Lively is elkísérte a filmes eseményre, ő volt az egyik legszebb aznap este.

Blake Lively meseszép volt a filmpremieren

Az augusztus végén 34. születésnapját ünneplő színésznő egy elég merész estélyiben keltett feltűnést a vörös szőnyegen. A kivágott, pink színű, csillogó kreációt Prabal Gurung nepáli divattervező álmodta meg. A férfi ruháit olyan hírességek hordták már az elmúlt években, mint például Sarah Jessica Parker, Michelle Obama vagy Jennifer Lawrence.

GettyImages-1332217761
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

A színészpárt tartják Hollywood egyik legszebb és legaranyosabb sztárpárjának. 2010-ben, A Zöld Lámpás forgatásán ismerkedtek meg egymással, a nyilvánosság előtt először júliusban mutatkoztak a Comic Conon. Akkor még mind a ketten kapcsolatban éltek, Lively A Pletykafészekből ismert Penn Badgley barátnője volt, de végül ez év szeptemberében szétmentek, Reynolds akkor még Scarlett Johanssonnal élt házasságban, ám az év végére tönkrement a frigy.

2011 augusztusában történt meg a nagy változás a viszonyukban, ugyanis megbeszéltek egy dupla randit, ám mindketten más emberrel szerettek volna összejönni, de annyira jó volt az összhang köztük, hogy végül a randipartnereik felszívódtak, ők pedig együtt mentek haza. A történetről részletesebben ide kattintva olvashatsz. Az összejövetelük tizedik évfordulója alkalmából ugyanabba az étterembe mentek el, ráadásul ugyanazt a ruhát viselték.

A nyilvánosság számára csak októberben derült ki, hogy egy párt alkotnak. Nem vártak sokat az esküvővel, 2012 szeptemberében kimondták a boldogító igent. Igazi nőuralom van az otthonukban, ugyanis három lányt nevelnek: James 2014-ben, Inez 2016-ban, Betty 2019-ben született meg.

GettyImages-1332218583
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

A háromgyerekes színésznő imádja az anyaságot, lányai a mindenei, nem azon hírességek közé tartozott sosem, akik a szülés után rögtön arra törekedtek, hogy minél tökéletesebben nézzenek ki.

- Nem kell azonnal úgy kinézned, mintha a Victoria's Secret-bemutatón szerepelnél, hiszen éppen a leghihetetlenebb csodát hajtottad végre, amit az élet kínálhatott. Úgy értem, egy embernek adtál életet! Nagyon szeretném, ha ezt ünnepelnék - idézett a People magazin egy 2016-os interjújából.

Ryan Reynolds legújabb filmjét, a Free Guyt már hazánkban is vetítik majd a mozik. Az akcióvígjátékban egy banki alkalmazott áll a középpontban, aki egy napon rádöbben, hogy valójában egy nyílt világú videójáték háttérszereplője. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást, és ő maga lesz saját története főhőse.

Világsztárok és magyar származású párjaik

Képes összeállításunkban olyan világsztárokat mutatunk, akiket magyar származású emberrel hozott össze a sors.

Ezt is szeretjük