Ryan Reynolds és Blake Lively másokkal randiztak, de végül együtt mentek haza
Haverokból lettek Hollywood egyik álompárja.

blake-lively-ryan-reynolds
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Reynolds és Blake Lively olyanok, mint a borsó meg a héja, hihetetlen, hogy mennyire összepasszolnak. Rájuk igaz az az állítás, hogy barátságokból szövődnek a legnagyobb szerelmek.

Rajongóik imádják, ahogy a közösségi médiában évődnek egymással, folyamatosan szívatják a másikat, hol egy vicces kommenttel az Instagramon, hol egy találó fotóval. Nem csoda, hogy ennyire fesztelen a kapcsolatuk, hiszen hosszú ideig csak barátok voltak.

Ryan Reynolds és Blake Lively csak barátok voltak

2010-ben hozta össze őket az élet, a Zöld lámpás című film forgatásán, ám ekkor még mindketten kapcsolatban éltek. A színész Scarlett Johansson férje volt, míg partnernője a Pletykafészek című sorozatbeli szerelmével, Penn Bedgley-vel alkotott egy párt. 

ryan reynolds
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Az azonban már az első találkozásukkor megmutatkozott, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, így kisvártatva barátság alakult ki a kollégák között.

Miután mindketten szinglivé váltak, nem volt kérdés, hogy jó haverokként be akartak segíteni egymásnak a randizás terén. Így megbeszélték, hogy leszerveznek egy dupla randevút, amire mindketten szereznek partnert a másiknak. Azonban miután bemutatták egymásnak a választottjaikat, akkor esett le nekik, hogy valójában inkább kettesben töltenék az estét.

blake ryan
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

- Mindketten szinglik voltunk, szóval elmentünk erre a dupla randira. Ő ott volt egy másik sráccal, én egy másik lánnyal, és ez volt a világtörténelem legkínosabb találkozása. Mindenki számára kellemetlen volt, hiszen a levegő csak úgy szikrázott köztünk - mesélte a Deadpool sztárja az Entertainment Weekly interjújában.

- Miután olyan sokáig voltunk jóban, eleinte fura volt, hogy romantikusan közeledtünk egymáshoz, de most már tudom, hogy a legjobb kapcsolatok mind barátságból alakulnak ki.

Chris Hemsworth és felesége

Chris Hemsworth és Elsa Pataky 2010. december 26-án keltek egybe, és azóta is lángol köztük a szerelem. A Bosszúállók sztárját és magyar származású kedvesét Hollywood egyik álompárjaként tartják számon.

Ezt is szeretjük